Nuray94 Hayriyee_ benim ilk çocuğumda süt alerjisi var ve o sebeple her ay doktor özel mama yazıyor ve raporlu olduğu için hiç para ödemiyoruz. 6 aylık rapor çıkarılıyor. Diger bebekler içinde mama vardır bence. Siz de saglik ocagiyla bir görüşün. Onlar mama veremiyorsa eğer çocuk doktoruna durumunuzu anlatıp mama yardımı isteyebilirsiniz. Rapor çıkarırlarsa da rahat olur sizin için. Inşaallah yardımcı olacaklardır.
Nuray94 Hayriyee_ süt artırmak için de her sehirdeki toplum sağlığı merkezinde emzirme danışmanlığı yapılıyor. Ilk kizimda saglik odağındaki doktoruma sütüm azaldığı için sormuştum. Sende sor belki o danışmanların sayesinde sütün geri gelebilir. Yardımcı olacaklardır.
Hayriyee_ Merdgn vala 1 aydır emziremiyorum ne doldu nede akti kople kesildi biraz zor zamanlar yasadigim için 😔
Anneyim Hayriyee_ küçük boy cezve bi yemek kaşigi cok ki tatlı kaşigiyla koy iyice karıştır kaynatarak bişir dibine tutmasın dikkat et o kıvam alacak aynı muhallebi gibi olacak
Hayriyee_ Anneyim yok ama diğerini senin dediğin gibi yaptım oldu içti 2 biberon oldu ama dokunmaz demi ablacim
Anneyim Hayriyee_ cok içirme canım ayı küçük daha zamanla arttıra arttıra verirsin midesi ne dokunur fazla içerse
Psikolog-anne Hayriyee_ canım çok küçük bebegin, sağlıkçıyım, pirinç unu gaz yapabilir rahatsız eder, ama normal pirinci haşlayıp duru şekilde ezerek yedirebilirsin. Hem rahatsız etmez bebegi. Un rahatsız edebilir
Sevdiss_17 Hayriyee_ kuzum mama bile ilk zamanlar dokunur bebege 2 biberon cok gelmez insallah 2 saatte bir vermeye calis rabbim yardimcin olsun gazi olacaktir belki kabizda olur ama rabbim seni darda koymaz insallaj
Anneyim Hayriyee_ canım ben 26 yasındayım 2 tane cocuk büyüttüm arı mamasıyla 3 üncü bebegim 7 ay kadar emzirdim sütün yetmedi ona da ek gidayla birlikte arı maması yapıp verdim hazır mama almadım şimdi yine hamileyim Allah nasip ederse buda inşallah emer ama emmezse arı maması alacagım
Sevendays Hayriyee_ annem bebekten bana mama almis yememisim pirinc unu yemisim allaha sukur buyumusuz bnce hicbise olmaz mamalar daha katkili