makbulebarak Merhabalar 👋🏻 Bu benim ilk sorum olacak☺️ 17 haftalık hamileyim dün geceden beri karnımda kıpır kıpır şeyler hissediyorum böyle pıt pıt ediyor sizce bebek hareketi midir 🙂
35ebru makbulebarak aynenn bebek hareketidir ,gücü olmadığı için az az vuruyordur🤗benimki ilk 18 .haftada pit pit yapmisti
0502 makbulebarak bizde bugün 17+1 iz gece bendede pıt pıt hareketlenmeler oldu ve hayatımda yediğim en güzel tekmeydi 🥰🙈
Surrender Evet canım , bnm ilk gebeligimde de aynıydı Bende 17 haftalık hamileyim bir haftadir hissediyorum Baloncuk patlar gibi
Surrender Bahriye06 salı günü ogrenicez canım inşallah , özele gidiyorum ama virusten dolayı tek doktora indirdiler anca vakit bulduk
Surrender Bahriye06 evet kızımda da 17. De hissetmiştim Ama bunda on gündür az az var çok sık değil tabikide
Gzmky Bende 17 haftalık hamileyim.2 gün kelebek kıpırdaması gibi hissettim ama dün hiç hissetmedim desem yeridir.düzenli hissetmem gerekiyor mu bu dönemler.bu arada ilk gebeliğim
Bahriye06 Gzmky her gün olmıyor pıt pıtları canım benim 4.gebeliğim 14 +2 oldum sol tarafımda bayağıdır hissediyorum ama hergün değil
Bahriye06 Surrender şimdi gördüm canım benim de 2 kızım var bu 3. Bunda da sağlıklı hayırlı oğlum olsun istiyorum Rabbimden ben 14+2 oldum bayağıdır hissediyorum sol tarafımda göbek deliği min altında pıt pıtları ama hergün değil
Surrender Bahriye06 bir kızım var canım Bu erkek olursa birdaha düşünmüyorum bebek İnşallah seninde sağlıklı bir oğlum olur z önce sağlık tabi . Allah her meyveyi tattırsın hepsi ayrı güzel
Gzmky Bahriye06 2 gün üstüste hissedip sonra hissetmeyince biraz endişelendim.maaşallah size de Allah bağışlasın evlatlarınızı
Gzmky ozlemkr normal.bana zaten ilk gebelikte 20.haftadan sonra hissedersin denildi.erken hissedince şaşırmadım değil.hiç beklemiyodum.benim ilk gebeliğe rağmen hissediyor olamamı zayıf olmama bağlıyorum.hiç endişelenmeyin
Bahriye06 Gzmky amin inşallah 1 ölü doğum yaptım 29 haftalık 2 kızım hayatta şükür bunda da 14+2olduk Rabbim den sağlıklı hayırlı oğlum olsun istiyorum😍