Kizlar benim evlendikten sonra adetim bi düzensizleşti..önceleri 3 güne düşmüştü sonraa 1 aylik bi gecikme yaşadim hemen ardindan dktora gittim. Ilk defa oluyorsa sorun olmaz dedi. Sonrasindaa adet oldum normal bi şekildee. Sonra tekrardan anormallleşti aradaki süre 2 aya çikti 2 ay adet olmadim sonra oldum 15 gün sürdü. Sonra adetim ramazanin 3 gunü filan oruç tutamadim aradan alti gün gecti bu sefer lekelenmem başladi. Hayla devam ediyo 15 gün oldu. adettenn az lekéee gibi ama biraz yoğun Başlarda oruç tutmadim. Sonrasinda annem 10 günüu geçti artik bundan sonrasi özür sayiliyo tuta bilirsin dedi ama benim içim hic rahat değil. Bu durumda oruç tutuyorum kabul olurmu? Gerçekten özürmu sayiliyor bilmiyorum.kayinvalidrmlerle kaliyoruz Koronadan dolayi doktora gitmemi istmiyolar. Bi seyde diyemiyorum zetn ortlik bu durumdayken doktora gitmek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Napsam benn acaba yaa? Onerileriz varmi evde yapabilicegim kullanabilicegim bitkisel bi şey filan. Pskolojim bozuldu artik. Bu durum bende sinirde yapiyor.