NurcanVolkan Sedaahmett aslında bitmedi perşembe günü 37+6 olmuş oluyor ama hazırlıklı gel dedi bakalım hayırlısı artık 3 gün sonra öğrenirim ne olacağını 😊
Sedaahmett Nazliiiiii bende yiyorum aslinda ama, en fazla bu kadar aliyorum demekki. Bazen gece bile kalkıp cikolatali ekmek yiyorum ayıptir söylemesi 🤭😂
Anne71 egecandeniz yaa tam sana yazcaktim sen yazdın rabbim size bağışlasın inşallah gözün aydın hayırlı sağlıklı ömürleri olsun 🥰
Utayturku egecandeniz gözünüz aydın gerçekten istediğiniz oldu ikizler olmadı oğlunuz 😂😂 sağlıkl büyüsün inşallaah 🙏🏻🌹
AhsenMila egecandeniz gözün aydın darısı bizlere inşallah :) şeffaf nisan gelmişti demi önceki postta konuşmuştuk
egecandeniz AhsenMila evet canım önce şeffaf nişan gördüm sabahına kahverengi nişan geldi akşama sancılar başladı
AhsenMila egecandeniz benim iki gündür oluyo şeffaf. Beklemedeyim kasilmalarim var hafif demekki şeffaf da oluyormuş.
Bebikom_ egecandeniz başı çektin çektiğin gün arkandan geldim 😊 nişan sancı suyum geldi derken. Dogum esnasında acılmam ılerlemedı ve sezeryana alındım. Suan yanımda güzl kızım. Gelmiş geçmiş olsun saglıkla buyut yavrunu. Doguramayan mayıs annesı kalmasın 😊😊
egecandeniz Bebikom_ bende 8-9 saat sancı cektim ilerlemedi açılmam ve sezeryan 🥰 Allah hayrlısıyla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı tebrik edeim canım