egecandeniz begumseker benim düzene girmedi henüz ama yoldayız doktor çağırdı hastaneye sancım var ama düzenli değil 🥺
egecandeniz Bebikom_ tamam canım şimdi hastanemi aradım ebe doktorumla görüştü hastaneye çağırdılar 😄 sancım çok yok ama hayırlısı bakalım
begumseker egecandeniz hıımmm.. açılma varsa suniyle destekleyebilir belki.. güzel haberlerinizi bekliyorum🙏🏻
Esensena Haber verin mutlaka güzel haberlerinizi bekliyoruz. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinn🙏🏼
egecandeniz begumseker sedanuratas Rbiakse46 Esensena Bebikom_ gittim açılmama bakıldı 1 cm nst bağlandı 87-75 -70 3 yüksek sancı göründü eve geldim kasılmalarım cok fazla sıklaşınca gidecwğiz muhtemelen 1-2 saate
Rbiakse46 egecandeniz sancın nasıl geliyor canım ağrı gibi mı batma gibi mı iki gündür benimde karnım falan ağrıyor
sedanuratas egecandeniz Sağlıkla gelsin inşallah kuzum doğum sancısı seni durdurmaz zaten mecburen gidersin 🤗
Bebikom_ egecandeniz hadi gözün aydın cok ama cok sevındımmm bir avazda al kucagına ınsallah 🙏🏼🙏🏼 Darısı diger mayıs annelerın basına 😊
M_agayeva egecandeniz ay ne guzel canim sağ salim bi avazda insallah bizlər içində duat et həmən doguralim bu arada cinsiyyeti neydi sizde kac haftalik
egecandeniz poyrazsmom_ M_agayeva Bebikom_ Valla kızlar kasılmalar acılı biraz ama oğluma kavuşacak olma hissi cok gzğel başı çekiyorum darısı sizlere olsun inşalalh
poyrazsmom_ egecandeniz nişanı geldiği gün doğuran bile var canım hiç belli olmaz hadi güzel haberlerini bekliyorum mayıs annelerinden birilerinin başı çekmesi lazım devamı gelsin bizde de daha tık yok 39+1 😂
poyrazsmom_ Dilekklc27 ne yaptın canım sende yazmıştın lekelemeler geliyo falan diye bayada saat olmuş doğurdun mu ☺️