egecandeniz yok canim suyumu çatalda patlattılar 39+6 iken hastaneye gitmiştim doktor sanci filan yok yarin süren doluyor bekleme gel suni ile başlatalım demisti hastaneden çıkıp eve hazırlığa gittim ikindi vakti nişanım geldi bende duyumun gelmesini ve doğum sancılarını bekliyordum o yuzden önemsemedim. Sonra yatsıya doğru sancilaŕim oluştu bende yaptığım hazırlıkların dolayı yorgunluğa ve yalancı sancılara yormustum. Sonra surekli idrar yapma hissi gibi bi hiss doğdu habire lavaboya gitmeye başladım yoğun alındım oldu bi bardak kadar döküldü benden aşağı ve kanliydi zaten ordan anladım canim doğum olduğunu gece 00.30 a kadar bekledim suyumu🤭 ama su yok benimde yalancı sanci diye cektifim doğum sancisiymis şiddeti sikilasinca ve burda okudugum o ishal agrisi gibi agri gelince anladım neyseki Rabbim kolay dogum nasip etti 2 saatte doğurdum. Darısı başınıza 🤲💕 herkesin suyu veya nişanı gelmiyo sen vücudunu dinle kasılmalarını kontrol et ve sakin kal yeter canim Allah tek avazda kurtarsn🤲🌸