Anneolmayahasret Kurtaj olanlar Kac gun sonra adet oldunuz acaba 31 gun oldu kurtaj olali erkenmi acaba daha adet olmama
Nesrin54 Anneolmayahasret düzen anlamında soruyorsan eski düzenine girmesi 2 aydan sonra oldu benim. Onun öncesinde de kanama oldu pıhtı seklinde parcalar geliyordu Ama adet olunca anliyorsun farkı zzten :) gecmis olsn❤
Ozlemkubra Anneolmayahasret ilkadetim 50 günü geçmişti olamadım doktor geçerse gel demişti zaten doktora gittim adet söktürücü verdi kontrolden sonra o ilaçda bitince hemen oldum.
Asliitncr Anneolmayahasret canım ben tam 30. Günde oldum ama 40 gundede olabılıyormus eger gecerse doktora gıtmek lazımmıs😊
Anneolmayahasret Nesrin54 yok canim ilk adeti sordum ilk adetimi olmadim hala da merak ettim ne zamn olurum diye😊
Cemre_61 Bünyeye göre değişiyor sanırım canım ben de 30 gün sonra adet olmuştum tabi öncesinde de küçük pıhtı şeklinde kanamalarım da geliyordu 40 gün sonra bi doktoruna danış istersen ilaç veriyorlar diye biliyorum
ozgei Anneolmayahasret ben 32 gunde olmustum kendi dongum 31di, doktor 40-45gune kadar normal demisti canim 45gunu geçerse muayene olman gerekir tekrar
Fulyaa29 Anneolmayahasret doktor bana 40 gün normal dedi benmde bugün 30. Günüm 10 gün içinde olcaktırımdır inş.
mlsmrtgl Anneolmayahasret günde oldum ama ben artık patlama derecesine gelmiştim doktor ilaç yazmıştı öyle olmustum .
Deletedmom316 Anneolmayahasret canim kisiden kisiye ve bunyeden bunyeye tamamen degisiyor mesela ilk kurtajimda 40 gunde adet oldum ama 2 ci kurtajimda tam 60 gune yakin bekledim oda zor adet oldum adet denirse tabi lekelenme şeklindeydi 2 ci adetimde artik normale dondu benim 2 ci kurtajimdi diye her halde rahim cok yipranmişti diye oyle oldu Ama hamd olsun normala dondu simdi de hayit ve aslan pencesi kullaniyorum ki adetim tam otursun 30 gunde 1 olsun şu anda 32 33 gunde 1 oluyor