Ayseilker Herkese hayırlı kandiller hanımlar . Bacakları şişen ödem oluşan var mı ? İyi gelen birşey var mı ? Yada Öner’iniz ?? Bacaklarım zaten kalın birde şişlikle çok kötü görünüyor 😞 yardımcı olun lütfen 🙏🏻
Minnosunannesi Ayseilker benim bacaklarım çok inceydi şuan tosun gibi oldu çorap giydiğimde resmen kesilmiş gibi oluyor
ygmr Ayseilker ayni durum var bende sisti ayip.ama.ne yapsan iyi gelmii.ssdece yuksekte tut tuzlu suda bekletiisn azalii ama kalpten yuksekte tutman lazim dinlenirken cok.acio benim.basamiorm uzerine davul.gibi
Serifepolat Ayseilker tuzlu yemeye ve bol şu içmeye özen göster canım zaten bebekten dolayı vücut su tutuyor tuzda vücutta şu tutar şişme yapar
Merve1997 Minnosunannesio zaman içini ferah tut Bazı şeyler genetik de olabiliyor banda kafası küçük demişti ama önemli olan kemik gelişimi dedi
Melmus Bende bugün böyle bir post açacaktım 😊şimdi uyandım hanımlar ellerim davul gibi olmuş sıkamıyorum resmen uyuşma hissi de var. Ayaklarım akşama kadar şişiyor yorgunluktan sabah bir şey kalmıyor ama ellerim çok fena. Sizde eller nasıl
Dilektrkoglu Ayseilker aynı sorun bende de var ellerim ayaklarım bacaklarım sis bol bol su iç yürü bide tuzu azalt ben öyle yapıyorum biraz iniyor