ElifNilMom sende haklısın ama bilmediğin için ben sana anlatayım. Bunları söylediğim için yine linç gelecek biliyorum ama ben söylemeye devam edeceğim..! Bende eskilerden yanayım. Hatta bu gebeliğimde eski usül ilerliyorum. Ancak şöyle bir durum var ki eğer sen modern tıbbın ilacını içip, yemeğini yiyorsan, tetanoz aşısını oluyorsan detaylıya da girmek zorundasın..! Bak şimdi ben 3 sene önceki gebeliğimde tromboz dan dolayı doktor kontrolünde olmak zorundaydım (ben öyle sanıyordum) doktorun verdiği tüm sentetikleri vücuduma aldım yetmedi içeriğinde her pislik olan “milyonda bir ihtimal” yüzünden 2 kez vuruldum. Sonuç şu oldu: birden bire gebeliğimi seyri değişti, rahim damarlarım tıkandı, oğluma kan gitmedi, aşıdaki bakteri geldi oğlumun bağırsaklarına yerleşti..! 28 haftalıkken Ağır gebelik zehirlenmesi sonucu yoğun bakımdayken acil doğuma alındım. Bu sorunları detaylı da görebiliyorsun sadece. Ben o süreçte defalarca detaylıya girmiştim. Bugün yeniden hamileyim uyguladığım tedavinin işe yaratıp yaramadığını, damarlarımın durumunu, bebeğimin organlarını ve en önemlisi hayati riskimiz varmı onu detaylı da öğrenebilirim sadece. 6 haftalıkken gittim doktora birde çarşamba günü 20+3′te detaylıya girdim. Yani her ay doktora gidiyorsan detaylıya da gireceksin. Gitmiyorsan da girmelisin. Çünkü bizler annelerimiz gibi değiliz asla..! Bizleri 4 koldan zehirliyorlar…!