iremgulerr Merveokan amin canım insallah. Rabbim kimsenin kucağını boş yüreğini yarım bırakmasın inşallah
Merveokan ozgei yani oda bana 2 3 ay sonra dedi genel de her doktor aynı şeyi söyler çünkü kurtajdan sonra rahmin toparlanması 2 3 ayı buluyor daha henüz bende 2 adetimi gördüm 3 gördükten sonra başlayacağım
Merveokan nisan-23 inşallah yakın zamn da güzel haber alırsın sende bebek sahibi olursun cnm.. şu hastalıktan hastaneye gidemiyorum pek ınş yakında gideceğim
Merveokan Tugceecikk valla istiyorum bakalım allahım ne zmn nasip ederse ınş sende yakın zaman da hamile kalırsın cnm
Tugceecikk Merveokan inş canım rabbim nasip etsin ben bebeğimi kaybettiğim ameliyat olduğum mart ayında tam bir sene sonra hamile olduğumu öğrendim 😘şmdi 15 haftalığım ❤️🤰🏼
Merveokan Deletedmom316 inşallah tez zaman da sende hamile kalırsın hepimiz için allah tez zaman da nasip etsin cnm hamileligi
Mimarhanim Merveokan amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 Rabb’im isteyen herkese nasip etsin, hamile olan herkese de sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻