Havva_karakayaa7 Kızlar Aşırı Miğde Bulantısı olduğun da bebeğinizin cinsiyeti kız oluyormuş bu ne kadar doğru olabilir ?
Damlaibo Havva_karakayaa7 valla ben kusmaktan yataktan kalkamaz olmuştum 3 ayda 6 kilo vermiştim kızımız geliyo 24+3 olduk ama ilacı bırakır bırakmaz kusmaya devam 😂
Deletedmom191 Havva_karakayaa7 kuzenim 5 ay kustu hatta biz çevremizde onun kdr midesi bulama kusan duymadık eşi annesine yolladı baş edemeyince halam.bakti onu ve kızı smdi 3 yaşında cimcime tam😂
Havva_karakayaa7 Damlaibo benimde kilo kaybım var ve aşırı migdem bulanıyor yemek yiyemez oldum aksama kadar yatmak istiyorum 🤣🤣🤣
Tnskmn Havva_karakayaa7 benim neredeyse yok denecek kadar az olmuştu kızım olacak Allah izin verirse. Ama başka tanıdığmin çok olmuştu onunda kızı oldu bünyeden bünyeye değişiyor canim
Sry Havva_karakayaa7 6.haftada aşırı derecede başladı şuan 36+2 hala devam ediyor cinsiyet erkek. aralarda prilamla biraz rahatladım artık doktorlar prilam kullanmamam gerektiğini söyleyip yazmadı
nefes5353 Havva_karakayaa7 kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum, arkadaşlarım doğuma kadar resmen savah akşam kustular ama sonuç erkek, 😃
Kezosirac Havva_karakayaa7 yok canm 21. Haftadaym mide bulantilarim var cok kötü erkek suan. 1. Çocuğumda ayni sekilde olmustu