Deletedmom264 RumeysaBAkb 5+1 de kese gördüm 5+6 da kalp atışı duydum kese gözüktükten 1 hafta sonra gidersen Allah’ın izniyle duyarsın ama ultrason kalitesi de önemli tabi devlete gideceksen biraz daha geç gitmelisin
Mervegcl RumeysaBAkb 2 hafta sonra gittim bebişi de gördüm kalbini de dinledim canım sen de bekle 2 hafta duymayınca insanın morali bozuluyor kesin olsun 😊
RumeysaBAkb __birafitap__ benimde ilk 8.2 mm çıktı daha gitmedim pazartesi çağırdı ben gün ve haftamı bilemiyorum malesef
__birafitap__ RumeysaBAkb ultrasonda çıkması lazım kaç hafta olduğun canim ultrason kagidinda yazıyor olması lazım GA yazan yerde
RumeysaBAkb Mervegcl 1 hafta geçti de pazartesi özelde muane hakkım var tekrar çağırdı doktor bir bakıcaz inşallah duyulur 🥰
DiplomaliEvHanimi Ben ulttasona gore 4+6da keseyi gordum pazartesi 6+6 olacam kalp atisi icin gidecem adete gore 8gun geride
RumeysaBAkb DiplomaliEvHanimi inşallah duyarsınız sizde ben polikisttim doktor kalp artışından sonra kaç haftalık olduğunu söyleyecekti