Dün itibariyle 3.trimester dönemi başladı ve kizlar kesinlikle şu 4-5-6 ay balayı dönemi dedikleri doğruymuş. Bu dönem gümbür gümbür geliyo 🤦 şimdi saysam sorunlarımı şükret diyecek insanlar var ama gerçekten ben baya baya hamile olduğumu yeni anlıyorum. Tamam ilk 3 ay zordu her anlam da ama şuan da daha bi zor sanki en azından o ilk 3 ay uyuyodum gündüzleri geceleri 🤦 Şikayet değil amacim ama korkmuyor değilim son 3 aydan.. Bugün iftarı bağda yapalım dedik (ilk gidisimiz bu yil) asla oturamadim yatmak istedim yatsam yine rahat edemedim yemek sonrası zaten beni mahvediyo kemiklerinin batması mi dersiniz karnımın gerilip davul gibi patlayacak duruma gelmesi mi dersiniz bel ağrısı mi dersiniz ne ararsanız var 👏 Üstelik bir de bu son günlerde ayaklarım da dehşet ağrı ve yanma var alev alevler. Herhalde şekerim var diyorum ama şeker yüklemesi yaptırdım mesaj yoluyla doktorum sıkıntı yok yazmıştı bu gittgimde sorucam. Velhasıl ben yandım kizlar öne öne giden karnımı hiç sormayın sanırım benden bağımsız girecek doğuma..