Esss92 İnternetten alabileceğim Bebek bakım çantası önerir misiniz sizin de alıp memnun kaldığınız ☺️
Ceylaann Esss92 miss_bebek_giyim istegramdan aldım gerçekten kalitesi ve büyüklüğü çok iyi birçok özelligi var ve cuma gecesi sipariş verdim Cumartesi kargodaydı pazartesi de gelmişti isterseniz bi bakın ben çok aradım çok kararsız kaldım ama şimdi memmunum
AysennHED Esss92 canım ben bebek bakim çantası almadım onun yerine spor tarzı sırt çantası aldım ve iyi ki de öyle yapmışım çok hoşuma gitti trendyoldan aldım resmini atayım belki fikir olur😊
Nesrin54 Esss92 eleleden moon modelini aldım 70tlye Ama kendilerinden al. N11 ve trendyolda 10tl daha fazla kargo ucreti kesiyorlar. Instagramda kendilerinden alirsan kargo bedava yolluyorlar. Alt acma ve kirli torbasi da hediyesi
Hosgeldin Trendyol dan aldım iki günde geldi ve çok memnun kaldım gerçekten kumasida çok iyi genişliğide
Ceylaann RuzgarsMommy kapıda ödeme 137 buçuk normal fiyatı 130 desenli fiyatı kapıda ödeme 142 buçuk normal fiyatı 135 canım ben desenli tercih etmiştim
oygenkubra AysennHED ben de aynısını aldım morhipodan ama henüz gelmedi . gayet güzel görünüyor resimde 😊
Mrsakar Bende nike’dan bir sırt çantası tercih ettim. Büyüklüğü ve gözleri çok ideal. Bebek çantası diye satılan modelleri pek sevemedim
AysennHED HemsireAna trendyoldan aldım kuzum çok memnun kaldım puma sırt çantası yazınca çıkıyor bulamazsan atayım kuzum
AysennHED Naylonbranda çok teşekkür ederim canım Trendyol da arama yerine puma sırt çantası diye yaz modelleri çıkıyor canım 😊 üzerinde ki ip detayini kendimiz süs olsun diye yaptık oya yapılan iplerden 😀