Merhabalar dogum hıkayemı anlatmak istedim ınsallah herkes kolay atlatır 38+3 normal kontrole gıttım esımle, doktorumuz ultrasyon muanesı yaptı ve sonra alttan muane yaptı 3cm acılman olmus ıstersen yatıs yapalım ıstersende eve gıt sancın olnca gelırsn dedı ben yatıs ıstedm esımde ıstedı ama ıkımzn aılesı de uzakta bız cesaret ettık ve benı dogum odasına aldılar tabı esım aglıyor esımı ben tesellı edıyorum biraz soguk kanlıym ama bazı yerlerde ıyı oluyor 😀 esım dogum cantamı almaya gitti bana artık yavas yavas sunı sancı vermeye baslamıslardı ılk baslarda bırsey anlamıyrsun az az gelıyr ntsye baglıyrlar hemşireler gelıyr alttan acılmaya bakıyorlar korıdorda yuryorumm falan ama artık yavas yavas sancılar sık sık geliyor ve ıkınma hıssı gelıyor ebe geldı acılmam olmus baya senı catala alalım dedı ama nasıl bır agrı nasıl bırsey anlatılmaz yasanıyor gercekten sonra doktorum geldı dogum basladı ıkın falan nefes al derken acılar ıcınde dedıklerını yapıyrsn bır an once dogurmak ıstyrsn cok sukur son ıkınmamda kızm geldı cok sukur gunduz 11 de odaya aldılar 14.10 de dogurdum sukur 4 tane falan dıkısım oldu fazla olmadı doktorum ebeler cok sasırdı ne kadar kolay dogum oldu dıye bol bol yuruyus yaptm son haftalrmda hergun dusa gırdım ve sıcak suda oturyrdm rabbımın yardımıda cok oldu aılelermz uzaktaydı hep erken gelırse kolay olsun dıye cok dua ettm bebegım ve ben saglıklyız sukur normal dogumu tavsiye edrım gercekten hemen ayaklanıyrsun ve hemende sutun gelıyor rabbım herkesın yardımcısı olsun