kedilervekaranfil Kızlar iç zıbın aldınız mı alacak mısınız? Hastane çıkışının içinde bulunuyor ama ne kadar süre kullanılıyor kaç tane ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Yaz bebekleri giymez diye düşünüyorum ama göbek bağı için gerekli olduğunu duymuştum
pyymamm kedilervekaranfil en azından 2-3 tane bulunsa yetebilir yaz bebeği sıcaklara kaldığınız için yetebilir ilk zamanlarda üşüyebilir cunku
ozgeya kedilervekaranfil Ben almıştım boşu boşuna almışım.hiç kullanmadık.Hep çıtçıtlı body giydirdim içine.
Ltbumt kedilervekaranfil 20 25 gün kullanılmasında fayda var ciltleri çok hassas olduğu için dikişsiz olmaları iyi oluyor … ben hatta 40 I çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum nasipse
Elifeminask kedilervekaranfil ekstradaan almadm. 2 adet hast. Cikiisi aldm icnden ckmisti. Yetrli bence
Kubrabalik Bir tane 10 hastane çıkışı için de var 2 takım daha aldım canım çünkü göbek bağı düşene kadar kullanılıyor
kedilervekaranfil ozgeya Çıtçıtlı bodylerin yeni doğanlar için olan dikişsiz olanları tercih edilebilir belki. Üst üste giydirmek yerine
Utayturku Ben almadım body aldım zıbın yani oda aynı görevi görüyor zaten iç zıbın olmasada olur hem çok çirkin 🙄
ozgeya kedilervekaranfil ben özellikle dikişsiz olsun vs diye düşünmedim açıkçası.sadece ilk giydiği birkaç kıyafeti organik tercih ettim.çıtçıtlı body üzerine alt üst takım veya tulum giydirdim.bir sorun olmadı.
Aygul01 ozgeya tulumlar kullanışı oluyor mu? Ben happykidse çoğu annenin bebeğin çabuk büyüdüğünü o yüzden çoğu kullanamadığını tulumlar çabuk küçüldüğünü okudum. Bana tulum kıyafet olarak cok mantıklı geliyordu ama o yorumlardan sonra tereddüte kaldım.
ozgeya Aygul01 Ben kullandım çok fazla.Genelde tulum ağırlıklı almıştım.Zaten bebekler bir çok şeyi uzunca süre giymiyorlar.ayaklı olduğu için süre biraz daha kısalıyor olabilir.ama ayaksızları ne kadar giydiyse ayaklıları da o kadar giydi.yani daha kullanışsız oldu diyemem.
Aygul01 ozgeya hmmm anladım birazda bebege bağlı bi durum herhalde. Ben yorumunuz icin tesekkur ederim 🌸
Ozlemkubra kedilervekaranfil görümcem hep onlardan kullanmıştı banada elinde yenileri verdi 5-6 tane oldu bende kullanırmıyım nasıl olur bilmiyorum tabi
drn5410 kedilervekaranfil bende iç zıbın birkaç tane extra almayı düşünüyorum kızım nasipse temmuz sonu ağustosta gelecek bizim ev çatı katı ve şuan bile yanıyoruz o zaman da aşırı sıcak olacağı için sadece iç zıbınla durur üşürse battaniye örteriz dedik annemle 🤷♂️ yaşadığınız yere bağlı sanki