Icelljava Ya arkadawlar cok sinirleniyorum, neden goremiyor bu bazi doktorlar. Bana diyor ki karninda gaz cok iyi goremiyorum nasil hayallerle gitmiwdim wimdi 1 ay nasil bekleyeyim ☹️☹️☹️
Aydan123 Icelljava ben 17 haftamda oyrendim ama arkadawim 23 haftasinda oyrendi ilk erkek demiwlerdi sonra kiz oldunu soylediler
ElifOncul Icelljava Ben de 22+3 te detaylida ogrendim, doktorlarla ilgisi yok bazen gercekten gostermiyor 😍
Patiiiiinnnn Icelljava devlet hastanelerinde 6 aya kadar cinsiyet söylemiyorlar maalesef yasakmış 🙄 bende 13. Haftamda özelde öğrenebildim. Bence imkanınız varsa özele görünün
Merbe61 Icelljava devlet hastnesının cıhazları cok kotu ben bebegımı goz kırparken bule goruyorum ozelde devlette bebek sadece bı sekıl olarak gozukuyor dusunun arada kı farkı ben cınsıyetı 15hagtada ogrendım sonra devlete de gıttım bebek kız diyor nasıl yanı dedım sacmalamayın dedım şok olmusum cunku sonra yok goremıyorum bacagını kapatıyor kız da olabılırnerkek de olabılır baska secenel mı var zaten neyse dedim tamam sormadım kabul edın suan 30haftalık hamıleyım oglum olucak Allah’ın ıznıylr
fkaya Ben ozel ve devlete ikili tarama icin ayni gun gitmistim. Ikisi de kiz demisti. :) 12. Haftamda ogrenmistm :))))
cerrah61 Ben de detaylıda,20.haftamda öğrendim oğlumu, az daha sabret kuzum. Sağlığı yerinde olsun 🤲🏻🌼
Prenses001 Dilara9 ne kadar emin konuşuyorsunuz 😀 benim ilk oğlum 21. Haftada gösterdi o haftaya kadar sürekli bacakları kapalıydı . Kızımda da 17de öğrendim
CananAkdag Icelljava Bizde her gittiğimizde bebek tersti yüz üstü yada kafa aşağıya duruyor oluyordu ve dönmüyordu doktora da sinir oluyordum 19 haftamda kontrole gittim gene söylemedi sonra ordan çıkıp başka özel hastaneye gittik oda inceledi bebek dönmüyor dedi ama bence %60 kız dedi sonra ben Perinatolog araştırfım 20. Haftamda gittim kendisi masaj yaparak bebeği döndürdü inceledi ve kız olduğunu söyledi
Kiwi12 Icelljava canım bana 13haftalikken göstermiyor dedi sonra emin olamadım dedi sonra17haftada erkek dedi sonra20 hafta da kız dedi %70hala kesin bişey yok yani şuan 21+5olduk ayrintiliyi bekliyorum artık kesin sonuç icin