Bir_zerre Mayaa Önemli tabiki ama sorun olsa ararlardı diye düşünmüştüm. Hastaneyi arayıp sorayım bı şimdi. Ama hastaneye gitmem gerekir sanırım sonuç için. Mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum cinsiyet için bir hafta daha bekleyeceğiz sanırım
Mervee88 Bir_zerre 2li taramaya gittiğimde önce ultrasonla ense kalınlığı ölçüldü o sırada öğrendim kız olduğunu😊 daha sonra da kan verdim.. sadece kandan bakılabildiğini bilmiyordum ama doktorum önce kendisi görmek istedi😊
Bir_zerre Mervee88 Hmm benim ense kalınlığına bakıldığında göremedi cinsiyeti. İkili taramanın sonucunu da almadım orada göründüğünü bilsem alırdım:)
Nurbin Sehergul ya canım bende 13 te gittim erken 1 ay sonra dedi bnde tahmin edin ya dedim kız gibi demişti değişir mi
Bir_zerre Mervee88 Özel hastane olsa da görünüyor mu orada yine de. Bugün sisteme girilmiyor bakamadım
Bir_zerre Mervee88 Baktım bugün göremedim :( İkili test yazıyor ama onda da öyle detay bir şey yazmıyor
Btl_89 Sehergul evet evet bende bugün öğrendim 14+5 kız geliyormuş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😘