rabiass Pnryksl06 kızım olursa adını bnde Ravza Nur koycamm🤗 Hem Kuran’da geciyo hem anlamı çok güzel ❤️ Cennet Bahçesi demek 🤗
ayseguloks Kubraeskubra ayy benimde kızım olursa inş Asel mina çok istiyorum, erkek olursa Asil kartal 🤲🏻
Aliayse Akg evet soy ismim gökce idi bekarlığımdan beri kızım olursa bu ismi koycam dedim ikinci ismimde melisa eşim melis istedi 😍😍
Hilal93 Benimde ikinci kez kızım olacak nasipse ama isimde çok kararsızım anketler yapıp duruyorum ama hala aynı 🤦🏻♀️☺️ İlk kızımın ismi Ecem 😊 eslina esil Esila elisa isimleri arasında gidip geliyorum ama asya alya isimleri de hoş geliyor 🤷♀️🙃
burcukavci Pnryksl06 biz kizimizin ismini hifa koymaya karar verdik cnm Hifa isminin anlamı Sabreden, kadın sahabe. hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.
Zehradmrlsym Hiç aklımızda yokken bi anda rüyamda gördüm ve eşimle çok beğendik. Benim kızımın ismi Hüma olucak inşallah 💜
Akg Demet_mahmut bizimde kız Allah nasip ederse derin ya da cemre karar veremedik. Cemre nin kor ateş manası da varmış tehlikeli olabilir diyorlar ama bilmiyoruz