Unsalin_Annesi Gzl_annis canım 392 ydi benim ertesi günü doktora gittim keseyi gördü ama net değildi tam kan ver dedi 2 kez daha verdim diğer gittiğimde 7+1 olmuştu hem kalp atışını duyduk hemde keseyi net gördük
Ebrdef Gzl_annis ben beta hcg baktırmadım, salgından dolayı hastaneye gitmeye korktum, adetim 10 gün gecikince direkt kadın hastalıklarından randevu aldım gittik keseyi gördük keseyi gördüğümüz içinde beta hcg bakmadı doktor
Gzl_annis Ebrdef ben beta hcg yaptm adetim 2 gün gecınce daha yenı olduğu için ultrasonda görünmez dedi 10 gün sonra gel dedi suan adetim 8 gün gecıktı zaman gecmıyor insan tedirgın oluyor bi sorun var mı yok mu
Ebrdef Gzl_annis evet bende ilk gebeliğimde kan tahlilinden sonra hemen doktora gitmiştim ama kese görünmedi hatta ikinci kontrolümde de vajinal bakınca göründü, ama bu kez adetim 10 gün geçince direkt karından gördük 9 haftalık oldum beta hcg hiç bakılmadı 🤷🏼♀️
Blueberry Ben evde test yaptıktan sonra 5+2 de doktora gittiğimizde kese görüldü bir hafta sonrada kalp atışını duyduk yani bugün :)
Gzl_annis Blueberry inşallah benim de sorunsuz bi şekilde görünür ve sonrasında kalp atıslarını duyarız tedırgın oluyorm ilk gebeliğim
Blueberry Gzl_annis görünür canım hayırlısıyla benim ilk gittiğimde üstten sorunsuz görünmüştü bugün gittiğimizde yoktu korktuk sonra vajinal baktı göründü :) anlamadık biz de ama doktor olabiliyor böyle dedi hemen görünmezse korkma yani
Ebrdef Gzl_annis evet iki gebeliğimde de adet olucam sanıyordum ama hamile oldugumu öğrendim kasık agrısı hala ara ara yasıyorum
Sibela Ben en son 23.03.20 de adet oldum 22.04.20 de doktora gitim muane eti kese vardi o yüzden kan almaya bile gerek kalmadi yani herhalde 4 haftaliken fln gördüm
Mihribankiraz Bende daha yeni hamileyim ilk hamilekiğim 1hafta önce öğrendim doktora gittiğimizde gördü hemen 5haftalıktı 😊
BegummKaya27 5+1 de keseyi gördük 6+3 de kalp atışını duyduk.kese için gittiğimde beta değerim 5595 di. Ama kıyaslama asla yapmayın çünkü erken ya da geç döllenme farkı oluyor. Kalp atışı için 9.haftaya kadar bekleyen var
Acrzynqp Mihribankiraz bende şuan tam 5 haftalığım 3 gün sonra gitcem ultrasona acaba duyarmıyz diye merak ettım😊 hadi hayırlısı inşallh kucagınada alırsın ❤️