Kızlar hayırlı akşamlar ☺️25+6 haftalık hamileyim 2 gün önce kontrolüm vardı decavit kullanıyordum doktorum onu kullanma artık devit 3 e geç dedi prospektüsü okuduğum zamanda gerek görülmedikçe gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor kimi bu ilaç için iyi kimi kötü yorum yapıyor açıkcası yeme içmemde sıkıntı yok şükür herşeyi yiyip içebiliyorum tesettürlü olduğum için güneş ışığını çok alamıyorum sadece doktoruma sordum da ulaşamadım her doktorda ayrı şeyler söylüyor insanın aklını karıştırıyorlar demekki belli bir kanıtlanmış bişeyi yok ki ayrı ayrı düşüncedeler açıkcası çok ilaç içme taraftarı değilim vitamini doğal yollardan almayı daha uygun buluyorum ama yetip yetmediğini bilemiyoruz malesef o yüzden takviye yapılıyor her ihtimale karşı hani vitamini etten sütten yumurtadan vb. alıyorum ve hergün yerim eksik etmem aklım karıştı devit 3 için ağır ilaç da deniyor normalde herşeyi doktoruma sorarım ama ulaşamadım ne yapacağımı da bilemiyorum d vitaminide önemli çünkü normalde doktordan başkasına sormam ama şimdiden annelik beni kararsız bir anne yaptı doğal olarak hem bebeklerimiz hem kendimiz için en iyisini sağlıklısını istiyoruz çünkü ☺️aklım karıştı 🤔