Degisken yefeninannesi benimde izmir. Ali öner dr um alsancakta. Daha öncede iki tane ssvd destekleyen dr a gittim ikisi de olmaz dedi. Ali bey sorun görmedi.arada 6.5 yıl var benim.
Ttr12gkAEm_ Sumrucuk peki ssvd ollmadan once doktor ultrasyondan bakinca dikisine kac milim dedi. Cvplarsaniz sevinirim bu benim icin onemli bende ssvd adayiyim
Sumrucuk Ttr12gkAEm_ Bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok maalesef . Ssvd grupları sizlere daha faydalı bilgiler verir aslında. Ben sadece ssvd konusu açılınca, katkı sağlamak istedim . 🤗
Sadhas Ttr12gkAEm_ daha muayene olmadım doktor araştırıyorum ama muayene olduktan sonra gene anket yaparım bilgi paylaşımı yapabilmek için
Kbrmrt57 Sadhas en uygun fiyatlı ssvd şu an sanırım nehir bayramda çok da iyi bir dr kendisi teslimiyetli doğala yatkın biri benim de doktorum çok memnunum
Meltem0660 Facebook’ta ssvd grubu var oradan takip edebilirsin Ankara olsa söylerdim ama İstanbul’u bilmiyorum
Sadhas Degisken işte bu yüzden normal yapmak istiyorum çünkü 3 ve ya 4 çocuk düşünüyorum her defasında aynı yerden kesilmek riskli geliyor bana yani asıl o korkutuyor o yüzden 2 yi normal yapmak istiyorum