0114 Tugba6336 bende bugun burda bu postu gordum randevum vardi sordum doktoruma yaptirabilirsin dedi 17. Haftadayim hala kullaniyorum prosgestani canim
Busranrunal 0114 bende kullanırken yaptırdım çok sukur bi sıkıntınız yok dr sebep olmaz öyle biseye dedi
selen8sefam Benim gittiğim sağlık ocağı düşük riskini varsa kesinlikle yapmıyoruz dedi düşük olur yoksa dedi sende sakın yaptırma
Busranrunal Tugba6336 benim düşük tehditi yok ama sadece 1 hafta daha tedbir amaçlı kullanıyodum belki ondan olabilir çünkü benim dr um hic bisey demedi
Tugba6336 Busranrunal benimde çok şükür düşük riskim YÖK sadece afedersiniz kahverengi akıntılarım olunca doktor tedbir amaçlı yazdı. Yinede lekelenmeyi duyunca iğnen bitsin yapalım dedim bir iğnem kaldı zaten
Busranrunal Tugba6336 hmm ondan olabilir canim benim 2 buçuk ay önce olmuştu 2 aydır çok sukur hic olmadi lekelenmem
Tugba6336 Busranrunal çok şükür olmasın inşallah bir daha 🙏🏻 Rabbim sağlıklı gebelik geçirsin bizlere zaten iki hafta geç olmuş olacam o zaman aşıyı sorun olacağını düşünmüyorum. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canangnr Tugba6336 Canım bende ikiz gebeyim 21. Haftamdayım doktorum yaptırmanda bir sıkıntı yok dedi,aile hekimimde iğnemi yaptı,1ay sonra 2. Doz olacak 2 gün oldu vurulalı iğneyi bir sıkıntımız yok.