Satituglu1 Sezentahatugra ben yaptirdim baya zor oluyor birde sonuclari beklemek cok zor psikolojim bozuldu
Medusafer Sezentahatugra yapan kişi çok önemli ben profesöre yaptırdım 5 dk bile sürmedi hiç de canım yanmadı ama doktorum çok çok iyiydi çok şükür hicbirnproblem de yaşamadım
Fadikfs Ben hiç bir şey hissetmedim acımadı yani işi bilen doktora gideceksiniz bence birazda dinlendim nolur olmaz diye sıkıntım yok Allah’a şükür
Fadikfs Sezentahatugra canım ben Denizlideyim üniversite hastanesinde yaptırdım ama bence doktorun eli farkediyo yani ben girdiğini bile hissetmedim 5 dk sürdü kendin rahat olursan sorun olmaz
Sezentahatugra Satituglu1 nerede yaptırdınız acaba çok ağrılı bir işlem mi çıktı mı sonucunuz çok sordum ama kusura bakmayın ☹️
Sezentahatugra Satituglu1 bende orta risk grubundayım ense kalınlığı burun kemiği hiç bir sorun yok ayrıntılı yaptırdım sadece ikili risk123/1 olduğu için yaptırmak istiyoruz
Satituglu1 Sezentahatugra ben fransada yaptirdim benim ense kalinligi cikmisti ultrosonda sonuclar temiz geldi korkmayin icin izi Ferah tutun doktor demisti binde bir kiside cikiyor biz ufacik riski bile incelemeliyiz
Alinyenaloglu Canım ipneyi sokarken tabiki acıyor ama aman aman korkulacak bişeyde yok sonrasında ağrın sızın olmuyor ama amniyosentezden sonra dikkatli olman lazım
Sezentahatugra Medusafer bende İstanbul da kanuni de yaptıracağım dr um çok iyi bi dr olduğunu söyledi insan ister istemez merak ediyor