Sonunda benimde dogumumu yazmak nasip oldu.. Bastan beri hep buraya takılırdım foruma girmeden uyuyamazdım asla 🙈 sizden ögrendigim duyduğum cok sey oldu öncelikle fikirleriniz icin tesekkür ederim ve lafımı cok uzatıp sizi bunaltmıcam😂 benim bu 2.ci dogumum ama 3 kimyasal ve 1 kürtaj da gecmisim var.. İlk olarak yeni evliyken hamile oldugumu ögrendim ama daha sonra kanamam la birlikte hastaneye gidince kalp atısının durdugunu duyduk kahrolduk.. Sonra kürtaj olduktan 3 ay sonra kızıma hamile oldugumu ögrendim ama o da 30 haftalıkken gebelik zehirlenmesi ve yüksek tansiyondan erken dogup 1.5 ay küvezde yasam savası verdi ama suan 7 yasında tabi 🙈💓 daha sonra kızım artık büyüdü deyip kardesi olsun istedik ama Rabbimin Bi bildigi var iste 2 yıl boyunca 3 kere kimyasal gebelik yasadım..daha sonra artık umutlarım bitmisken hamile oldugumu ögrendim ama sevinemedim bile ya erken dogarsa ya da hadi yine kimyasalsa diye nysee öyle böyle derken biz 36+4 e kadar geldik tabi minik kızımla daha sonra normal randevu icin giittigim gün düzenli sancılarım cıktı ve seni doguma almamız gerek ama yerimiz yok dediler dünyam basıma yıkıldı ne yanımda cantam var ne de doguma hazırım hele hele bastan beri giittigim Sami Ulus hastanesi beni doguma alamayacaklarını söyledi cok agladım tabi ama kesinlikle yer yok dediler.. Ordan imza atıp eve gittim dus aldım ve Ankara sehir hastanesine gittim keske daha önceden gelseydim dedim icimden okadar ilgililerdi ki.. Ve beni sehir hastanesi de nst ye bagladı yine sancım cıktı 15.05.2020 tarihinde 23.05 spinal anesteziyle kızımı kucagıma verdiler okadar güzel bir duygu ki size anlatamam Allahıma binlerce sükür ler olsun 3.300 denilen kızım 3.20 gram dünyaya geldi 😍 size bunları hastanede odasından yazıyorum 💓 darısı tüm bekleyenlere olsun sorunuz olursa yanıtlarım.. 😍😘