Fikirlerime katılmayabilirsiniz saygı duyarım ama bu bencilliği yapan bu konuları açıp başka hamile insanların psikolojisini bozan insanlardır diye düşünüyorum. Sizler gibi herşeyi ortaya döküp moral bozmuyoruz diye bencil mi oluyoruz sizce? Kaç annenin gece uykuları kaçıyor? Kaç anne okuduğunda bu tarz konuları hüngür hüngür ağlıyor? Siz buraya yazarak acınızı hafifletirken kimi insanlara ve o insanların taşıdığı masum bebeklere zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz... Dua isteyin, isteyelim... Başında da belirttim. Ama koca başlıklarla bebeğim öldü, bebeğimi kaybettim, hissetmiyorum gibi başlıklar inanın bu hassas dönemde yüreklerimize daha çok ateş serpiyor. Taşıdığımız minicik bedenler bizim evlatlarımız olsa da Allah’ın bize hediyesi ve emanetidir. Biz o emanete böyle mi sahip çıkalım? Bir müslüman olarak bize diğer anneleri bilinçsizce korkutmak ya da acılarını tekrar akıllarına getirtmek midir doğru davranış? Korkularınızı dile tabi ki getirin, getirelim ama yeri burası değildir hanımefendi... Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Korkularınız biter güzel günleriniz başlar diyorum. Hiç tanımasam da size saygı ve sevgi duyuyorum. Bu başlığı da tüm benimle aynı düşünen anneler adına açtığımı tekrar belirtirim. Katılıp katılmamak sizlere kalmıştır. Sevgiler.