Biricikkizimla Kizlar bu ilacı sağlık ocağındaki doktorum vermişti günde kaç tane aç mı tok mu icicez sizler nasil iciyosunuz ve bu ilacı neden içmemiz gerekiyor ne işe yarıyor ? 3.5 aylık gebeyim bilgi verirseniz sevinirim
Minikkusum_ Biricikkizimla bende kullanıyorum bittikçe yazıyor doktor doğuma kadar kullanacam vitamin canım bu ilaç bebek için iyimiş öyle demişti doktor
Meriwa Biricikkizimla canm benimde doktorum verdi detaylıdan sonra 20 haftadan başladım ben ama ne kan ne test bişey yapmadan verdi sonra kendi doktoruma gözüktüm gerek yok değerlerin normal kullanmayı bırak dedi bıraktım nasıl saçma bişey anlamadım neden verdiğini de anlamamıştım zaten tok karnına içiyosun cnm
Biricikkizimla Deletedmom192 soyleseydi sormam saçma olmaz mıydı söylemedi maalesef hamile kaldığımdan beri adam gibi bi doktorla karşılaşmadım. Hala da bi doktorum yok … Sorularımı da soramiyorum bu yüzden doktor bulupta 😒
Biricikkizimla bburcu anladım peki tesekkurler folik asiti bıraktım ben bugün buna başladım sizlerin başka kullandığı bi ilaç var mı d vitamini falan doktorum yok henüz 3.5 aylığım kullanmam gereken diğer hamileler gibi ilaçlar varsa söyleyebilir misiniz
Deletedmom192 Biricikkizimla bana bilmiş bilmiş cevap yazacağınıza doktora sorsaydınız ben de doktora gidince bir sürü şey sormam gerekirken unutabiliyorum sizde sormadan çıktınız herhalde en kötü ilacı alırken eczane den de bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum
tany15 Meriwa decaviti lohusalıkta bile veriyomuş doktorlar süt artışı yapıyomuş ben çok memnunum bu ilaçtan hergün yemekten önce alıyorum bi tane
Ummhnmc Biricikkizimla merhaba , bende 3. Ayımdan sonra kullanmaya başladım vitamin içeriğini oku baya faydalı bir ilaç 🙏😊 tok karnına günde 1 kez alıyorsun yani benim doktorum bu şekilde önerdi sen yine de doktoruna sor .
Ummhnmc Biricikkizimla rica ederim 😇 folik asit 3 ay kullandırıyor doktorlar zaten ondan sonra bu söylediğim vitamine başlatıyor zaten içeriği o kadar çok ki (14 vitamin yer alıyor)özellikle Demir folik asit kalsiyum her şey var çok faydalı yine yardımcı olabileceğimiz bir şey olur sa sorabilirsin 🙏 ama en azından bir an önce kendine bir doktor bul ki daha faydalı olsun senin için 🥰
Biricikkizimla Deletedmom192 eczaneden almadım ben bu ilacı sağlık ocağına hamileyim diye bildirdim bana numune bu ilacı verdi ücretsiz folik asit bitince buna başla dedi bunun bilmislikle alakası yok siz öyle anlamissiniz doktorum yok her gittiğim doktor alel acele bakıp gönderiyor maalesef coronadan dolayı kimseye de bişi soramiyorum laflari ağzınıza tıkayıp gönderiyorlar sizi sorulcak doktorum yok malesef olsaydı buraya yazmazdim neyse cevabınız için teşekkürler..
Deletedmom192 Asnb bende yukarda birşey demedim ki doktora sormadınız mı diye sert değildim ama yazdığı cevabı görünce yok buraya sormazdım bilmem ne doktor birşey yazarken bilgi vermek zorunda sormuş ta cevap vermiyorum diyip göndermiş mi bunu merak ettim
Deletedmom192 Biricikkizimla bende durumu merak ettim nasıl olur diye ona şaşırdığım için sordum ilacı bilmediğim için bilgi veremiyorum doğal olarak Gerekirse bilgi vermedikleri için şikayet edin diyecektim bundan sordum
Meriwa tany15 bana da tok karnına verdi kilo aldırıyomuş kilo aldım o gün poliklinikde bi doktor verdi ama hiç bişeyime bakmadan verdi herseyim normaldi kendi doktorum da bırak hemen dedi anlamıyorum bu doktorları