Cigdemveminik Nslhnakn çokk güzel olmuş herşeyi canm maşallahhh rabbim güle güle büyütmek nasip etsin🙏🏻🥰
Nslhnakn Sevgigursoy çok teşekkür ederim amin inşallah🤲🏻🥰 yıldızlı olanı english home, diğerlerini LCW den aldım🤗
N6gksl Nslhnakn valla maşalla geniş ve çok güzel süslemişsiniz sağ Salim elinize almak nasip etsin inşalla
_Merveozdemir_ Nslhnakn Ayyy Maşallah 🎀 çoook güzel olmuş bayıldımmm 😍 sağlıcakla gelsin inşallah canım ☺️
Nslhnakn _Merveozdemir_ çok teşekkğr ederim🥰🙏🏻 Tüm yavrularımız sağlıkla dünyaya gelirler inşallah 🤲🏻🌸🥰
Deletedmom192 Nslhnakn utanmasam malzemeleri alayım bana da yapın diyeceğim 🤣🤣çok profesyonel olmuş çok hoşuma gitti benim 😊
Nslhnakn Deletedmom192 yapmak isterseniz seve seve size yardımcı olurum instagram kullanıyorsanız yazın kullanıcı adınızı🥰 çok basit çünkü yapılması🤗 10 dakikada bitmişti 😌
Cafede Nslhnakn cok guzell Allah gule gule kullanmayi vakit gecirmeyi nasip etsin keske bnmde bole olsa 😞
Deletedmom192 Nslhnakn ben sizi bulayım mi Neslihan hanım kullanıcı adınızı yazarsanız benim zerre yeteneğim yok el işlerine ama bilgi alabilirim 😊bi ihtimal