Nslhnakn Herkese 33+0 dan merhaba🤗 odamızın hazırlığı çok şükür bitti 🥰 Geriye sadece küçük hanımı beklemek kaldı👼🏻 Rabbim tüm yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin🥰
_aysenur Nslhnakn Maşallah ne kadar güzel olmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu odada bebişinizin çığlıkları yankılansın inşallah ❤
Zezeze Nslhnakn cok güzel annesi sağlıkla gelsin ben duvardaki etrafı hasır aynaya ayrıca bayıldım o nerden aldınız cok güzel ☺️
Deletedmom192 Çok güzel olmuş mobilyanızı kapı süsünüzü nereden yaptırdınız acaba ? İyi günlerde kullanın😊
Nslhnakn Deletedmom192 çok teşekkür ederim🤗mobilyayı iderden aldık, beşik ikea, kapı süsünü kendim yaptım🥰
Zeyzeyka Nslhnakn merhabalar çok güzel olmuş sağlıkla gelsin yavrunuz, beşik ikea mı ? Bende almayı düşünüyorum divanı var bende takım yapayım dedim beşiği yakından incelemedim hiç kalitesi nasıl acaba
Nslhnakn Zeyzeyka amiin canım, tüm yavrularımız sağlıkla dünyaya gelsin 🤲🏻🌸 evet ikeadan aldık, İkeanın tüm mobilyaları kaliteli tereddüt etmeden alabilirsiniz🤗 annemin evindeki dolabımda ikeadandı hala ilk gün ki gibi😌