nurella42 Merhaba Arkadaşlar erzurumda doğum ücretleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi benim gibi yolun başında olanlara da fikir olur mesela proflar doğuma girerse ücreti nedir yardımcı olursanız sevinirim
Unsalin_Annesi nurella42 ben kars kağızmanda oturuyorum doğumu sıkıntı olmadığı sürece erzurumda düşünüyorum Allah korusun olursa karsa yapıcam banada güzel fikir olur şahsen özel buhara hastanesini düşünüyoruz bakalım duruma göre ☺️
nurella42 Unsalin_Annesi buhara için 2700 deniyor sanırım onu okumuştum birkaç yerde inşallah sorunsuzca doğumumuz gerçekleşir
Unsalin_Annesi nurella42 inşallah canım erzurumu istiyorum fakat yollar uzadı saçma bişey yaptılar kağızmandan direk gelemiyoruz artık erzuruma yol uzadı dayanabilirmiyim bilmiyorumda artık hayırlısı ☺️
Unsalin_Annesi Elifcakir canım özel buharada gül demet hanım var bir kere muayene olmuştum memnun kalmıştım sonra virüsten dolayı yollar kapatılınca karsa gidiyorum muayene için ama erzurumda doğum yapacak olursam heralde gül demet hanıma yaptırırım yani kararsızım şuan herşeyim belirsiz yollar uzadı ondan bakalım hayırlısı ☺️