Deletedmom192 Merhaba bebeğinizin cinsiyetini ne tahmin Ediyorsunuz ? İçinizden ne olacağı geçiyor? Bu sene genellikle kız bebek senesi 😊öyle hissediyorum
AsliMaY Deletedmom192 merhaba canım 😊 12+1 olduk bugün itibari ile. 10+6 da erkek dedi. 2 ciye hamileyim ilkimiz kız kızımı hissetmiştim ama bu sefer hiçbişey hissedemiyorum. Erken ögrendigimiz içinde inanamadım değişir falan diye bidahaki kontrolümüzü heyecanla bekliyorum 😊
esrAlp Deletedmom192 bana geçen salı 10+2 de erkek muhtemelen haftaya net söylerim dedi ben de kız düşünüyordum😅
edanaz- Ben cinsiyeti öğrendim erkekmiş. Etrafımda hamile olanların genelinden de erkek duyuyorum. Bana göre erkek senesi 😊
Deletedmom192 edanaz- kaç haftalıksınız ben hep kız duyuyorum. kuzenim eşi doğurdu anneler gününde kız arkadaşım doğurdu kız eltim kız burada genelde kız bebek beklediklerini duyuyorum öyle geldi bana da
Ruveydaasker edanaz- bende 11haftalıgım bi kızım var bıde oglum olsun ıstyrm ıns olur ya Rabbım herkesın gonlune gore versn inşallah
edanaz- Deletedmom192 benim şu anda 13.haftayı geçti cinsiyeti 12+5 de öğrenmiştim. Bende sizin aksinize hep erkek duyuyorum. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
Eemmyy Deletedmom192 ahahahh bende kız olacak gibi hissediyorum ☺️Ama gönlümden geçen erkek olması 🥰 Tabi hayırlısı We sağlıklısı olsun yine de😊
Kara07 Benim çevrem de 3 hamile var biri benim diğer ikisi kız bekliyo ben daha öğrenmedim 10 haftalık oldum ☺️
Kara07 Deletedmom192 6 Mart canım yani sanki kız gibi hep istemsiz kız eşyaları bakıyorum niyeyse ☺️sağlıklı olsun ilk çocuk hiç farketmez 🥰
Selingrms edanaz- benimde 12+5de kontrolüm var doktor tahmin olarak mı söylüyo canım sizin cinsiyetiniz ne😊
Deletedmom192 fatma3312 12. Haftada doktor bilgi verip tahmin yürütür ama 16 da net belli olma durumu var sağlıklı olsunlar da cinsiyeti öğreniriz ben en çok içimize ne doğuyor ne olacak merak ediyorum
hilokefkir bizde 12+4teyiz Pazartesi günü tarama testimiz var inşallah sağlıklı çıkar 🙏🏻🙏🏻 bakalım doktorum o zaman fikir söylerim dedi. Ben çift çizgiyi gördüğüm andan beri kız hissediyorum içimde hep öyle his var :)
Deletedmom192 Zuzuum çok erken ama doktora gidince 2 Li testten sonradan bu forma yazın merak ettim sizle aynıyız 10+5
AsliMaY Zuzuum Hiç söyler diye ummuyodum valla eşimle bende şaşırdık 😊 hatta eşim sordu belli olmaz daha dedi sonra bacak arasına baktı uzun uzun erkek dedi bende gördüm çıkıntıyı ama yinede emin olamıyorum o kadar çok değişiyor ki 15 haftalıkken gidicez birdaha. Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin hiçbir önemi yok sağlık olmadıktan sonra. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 🙏❤️