Ozlmmoz Kızlar 32 haftalığım çok şükür herşey yolunda ama benim kafamı karıştıran bişey var bebek sürekli Hiç kırık tutuyor gün de bazen iki bazen üç defa doktora söyledim olabilir dedi ama gün de kaç defa olduğunu söylemedim daha doğrusu ilk zamanlar bu kadar fazla değildi bazen uyanıyorum bi bakıyorum Hiç kırık tutmuş yine bizimkini böyle olan var mı??
kitapkurdu Ozlmmoz çok normal canım. Benim oğlum da çok hıçkırırdı Midesi büyür, sindirim sistemi güçlenirmiş. Çok hıçkıran çocuklar iştahlı okurmuş şimdi ben sıpamı doyuranıyorum 😁
hemsireanaa Ozlmmoz banada oluyo aynısı günde en az üç dört kez ve uzunda sürüyo ama hiç kötü düşünmedim ciğerleri gelişiyo diye mutlu oldum hatta
Ozlmmoz Mom9272 ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum ablamlara söyledim onlar bizim hamileligimizde hiç hıçkırık olmadi hissetmedik dediler onlar öyle diyince daha fazla endişe ettim teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🌷
sebato Ozlmmoz merak etme canım bende 32 haftalık gebeyim şuanda saat 4:39 bende bebeğimin hıçkırığına uyandım benimkindede sürekli oluyor
Ozlmmoz Erken valla canım dıştan bakıldığında da belli oluyor çok hafif kalp atışı gibi ama bunu net hissediyorsun içerden belli bi süre normal senin benim gibi hıçkırık tutuyor sizde olmadi mi hiç?
leyla25 Ozlmmoz bana da çok oluyor canım ama etrafimdakiler hep normal birşey dediği için endişelenmedim hiç, hoşuma da gidiyor bazen uzun sürüyor baya çok tatlı, cuma doktor kontrolum var sorarım sık olmasında bir sorun var mı dıye yazarım.
Meltemguvenir Ozlmmoz benim kızımda çok hıçkırırdı günde 5 kere 5 dakika süren hıçkırıklar 🙄🤭 son zamanlarda iyice rahatsız etti ama şuan 38 haftalığım eskisi gibi sık hıçkırmıyor rahatsız etmesin diye herhalde😂 iyi bişeymiş ciğerleri gelişiyormuş bebişlerimizin doktorum öyle demişti
Ozlmmoz Meltemguvenir benide bitek sabahları rahatsız ediyor çünkü oda bundan rahatsız oluyor ki hıçkırık tuttuğunda okadar oynuyor ki uykudan uyanıyorum ama bi onun sağlığı içinse istediği kadar rahatsız etsin 😍😍
Ozlmmoz Damlaustglu canım kalp atışı gibi ritmik hareket ediyor karnım yani dışardan bakınca bile belli oluyor dışardan belli olmasa bile içeride hissediyorum ben 😊
Emirin_Annesi02 Ozlmmoz bebek karnınızda nefes alıyormuş gibi egzersizler yapıyor arada. Dış dünyaya hazırlanıyor annesi .😍Tabi su yuttuğu için de hıçkırık olabiliyor. Benim oğlum da hep hıçkırık olurdu 🥰
Gunes55 Ozlmmoz hahahh ben bazen uykumdan uyaniyorum bi sarsintiyla. Bakmisimki oglan hickiriyor. Iyi bisey endiselenme. Haftan ilerledikce hickirik siddetide artiyor 😊
Ozlmmoz Gunes55 benide uykudan uyandırıyor hıçkırıgına kendi bile rahatsız oluyor öyle birden hareketleniyor evet canım dediğin doğru ilk başlarda bu kadar sık ve belirgin hissetmezdim ama doğum yaklaştıkça artık daha çok hissediyorum 😊