Misssimsek 6745 hamileligimin ilk zamanlarında kori soslu noodle la aşk yaşıyordum resmen çok şükür 30 haftalık olduk gözle gorunur bir sıkıntımız yok
Bebiskomm 6745 niye olsun ya tuz karabiber gibi sıradan bi baharat ayrıca cok yeme pis kokarsın hintliler gibi
6745 Aysenrr sen git bence yorum da yapma benım başlıgımın altına senın yorumuna ihtıyacım yok sataşmak için yorum yapma
Aysenrr 6745 Sende mantıklı soru sor ozaman Su içtim bebeğe bişe olur mu soda içtim erirmi köri sosu zararlımı bende sataşmiyim Dünmü doğdun Hiç bişe bilmiyorsun Anne olacaksın az eğit kendini Bilinçsizlik Ayıp değil ama cehalet ayıp..✋🏻
Dlmm Aysenrr Anlayissizlikta cahillige dahil mi? Kadin merak etmis sormus sanane be kadin istedigini sorar ayip senin yaptigin pis pis dalga geciyorsun bir de cahillikten bahsediyorsun
6745 Aysenrr senin seviyene inememem sen de anne olacaksın ama terbiye yoksunusun nasıl terbıye vereceksın çocuguna merak edıyorum
Aysenrr 6745 bilinçli Görmüş Bilgili Bçyle saçma sapan Şeylerle Kendimi Meşgul etmeyen Çocuğuna Dört dörtlük annelik yapan Biri olcam😂sende elinde telefon var araştır biraz Gelişirsin👏🏻
Gamzedngdn 6745 bende köri soslu tavuk baya yedim eşimde bende çok seviyoruz. Her şeyin fazlası zarar arada yedik bir sorun olmadı sizde de olmaz heralde her gün yenecek değil sonuçta ☺️