Topraginannesi1 Rüyamda erkek çocuğu doğurdum ve normal bir şekilde doğurduğumu gördüm sizde hamileliğiniz de rüya gördünüz mü çıktı mı ? 18 haftamdayim ve daha cinsiyetini öğrenemedim 😭
Beyzasahin Topraginannesi1 genelde dogum yaptigini görürsen cinsiyet tam tersi cikar derler valla bendede öyle oldu hep kiz normal dogum yaptigimi gördüm bebisim erkek😍🙈
Hosgeldin Bende kızımı gördüm siyah saçlı pembe tulumlu uzun uzun parmaklarini sevdim daha sonra sırtını sivazlayip eldiveni giydiriyordum kucağimdan indirmeye kalkınca ağlıyordu ama yüzünü göremedim sırtından sevdim çok güzeldi💜🥰☺️
NazG Topraginannesi1 gebe kalmadan kızımı görmüştüm kız çıktı bu gebelikten önce de kız bebek gördüm yine bakalım ne çıkacak 😂 altın gördüm bide kız bebek habercisi dediler bakalım kız mi oğlan mi çarşamba gidicem inşaallah 🙈
Dilara22 Topraginannesi1 ters çıkar filan zannetmiyorum bilinç altına yerleştiği için farketmiyor ben kız gördüm kızim doğucak ama her insanda aynı şey olacak değil
Asel21 Topraginannesi1 bende doğum yaparken gördüm kendimi ve öldüğümü de gördüm iki üç kere aynı rüyayı. İkiz gebeliğim ilk rüyamda bir kızım ve oğlum oluyordu ve babalarına benziyorlardı sima olarak. Bir kızım ve oğlum olacak hayrlsı ile Rabbim nasip ederse doğumum erken olmazsa 5 haftam kaldı doğuma
06minigimym Topraginannesi1 ben ilk başta hep kız çocuk gördüm hatta ona odaklanmış dim paşam geliyor bu arada erkek görüyorum. İlk başta tersi çıktı ama bilmiyorum
_aysenur Topraginannesi1 Ne rüyalar gördüm hamile kaldığımdan haberim bile yokken başladı bende rüyalar hep kız bebek pembe kundaklar şuan 35 haftalık oluyorum geçenlerde rüyamda kucağıma kız kıyafetli bebek verdi ebe kayınvalidem de kız bebeğim olduğunu görmüş ama başından beri hep erkek dediler nasipse erkek bekliyoruz yinede allah bilir 😄😄
Eros Ben rüyamda doktoruma gidiyorum kiz olduğunu söylüyor. Ama kime anlattiysam tersi olur tersi olur dedi :)) doktora gidip cinsiyeti öğrendiğimiz de rüyamın doğru çıktığını görmüş oldum:)) kızım olacak
snm_ Topraginannesi1 bende eşimde rüyamızda kız gördük henüz cinsiyetini göstermedi haftaya öğrenicez inşallahhhhj bi zahmeet 😂😂😂
tugbats Topraginannesi1 15 haftalarımda rüyamda bebeğimim erkek olacağını öğrendiğimi görmüştüm evet gerçekten erkek
NurseB Topraginannesi1 ben başkasının bebeği olarak kız bebek gördüm rüyamda 2 3 kez, kendi bebeğim olarak erkek gördüm. Kızım olacak inşallah
turunculuanne Topraginannesi1 ben erkek görmüştüm rüyamda, erkek görmek kız doğurmak derler genelde hamile için, 11.haftada kız demişti doktor, bugün 18+4 gittim yine kız dedi ☺️ Hayırlısı tabi