aezgi Merhaba kızlar daha gebeliğimin cok cok basındayım 6+3 54 kiloyum cok kilomda yok ama birsey yediğimde karnım öyle şişiyoki Kocaman bi göbek iğne batırsam patlıcak gibi😁😁 bu normalmi acaba zamanla gecermi 😕
Kubrayy aezgi yemeklerden hemen sonra uzanmayın, en az 2 saat geçsin,gaz yapacak besinleri azaltın ,yürüyüş hareket şart,yemekten hemen önce ve sonra su içmeyin,birde gaviscon şurup alıp içebilirsiniz hafifletiyor ☺️ Çok çektim çözümü böyle buldum
Edauysun Pnryldrm20 benimde öyle mdem karnım elleynce davul gibi nefes alırken zorlanıyorum sizinde öylemi
Pnryldrm20 Edauysun Evet özellikle yemeklerden sonra yada çok su içince bazı günler acayip oluyor sol tarafıma yatıyorum daha rahat nefes alıyim diye🤷🏻♀️
Pnryldrm20 1cicek Bende öyleyim yemeği ikiye bölüp yiyorum dinlenip kilo falanda almadım çok ama mideye baskı yapıyor sanırım Allah yardımcımız olsun
1cicek Pnryldrm20 hic oturmuyorm desem yeri canm iki evladm daha var onlarn pesindeym tüm gün ev isi faln derkn oturmak yok😊
07elf Bnde 8 haftalığım ama inanılmaz şişkinlik oluyo dr uma soracağım artık sürekli oluyo çünkü. Bazıları tuzdan olur diyo onu da kestim ama maalesef şişkinlik gitmiyo
daisybebek Bende bugün 14 hafta oldum ama 8 den beri hep şişiyorum sanki 6 aylık gibi. Sabah uyandıgımda rahatım ama sonrası şiş geçiyor. Boyum uzun kilom da çok yok ona rağmen neden şişiyorum😖
akovalardan Edauysun 23.hftamdayim canım anlamadım iyi sindiremiyor muyum geç mi siniyor nefret ettim midemden hamilelik döneminde