Sarisoyezg Kızlar merhaba, hamileliğimin başlarında bel ağrım vardı ancak bir kaç gündür sol kalçamın sadece bir yerinde inanılmaz bir ağrıyla yaşıyorum .. sanki penisilin iğne olmuş gibi hareket etmeme bile izin vermiyor.. aynı şeyi yaşayan varmı?
Aysenes Sarisoyezg ben cok cekiyorm 😔 kitlenip kaliyom özellikle aksamlari koltuga yatimi kalkamiyorm bende ilk soldu simdi iki tarafta oluyor
Mom10 Sarisoyezg resmen benim agrimi anlatmissin burada cevaplari bekliyecegim hatta acile gitmeyi bile dusundum tedirgin oldum
Ayserksi Sarisoyezg bende ama günlük evi işi yapınca ve biraz ayakta kalınca oluyordu sonra biraz da bacağa vuruyor Du
Melodixxx Sarisoyezg benmde sağda var birz ayakta kalsam tutuluyrm şimdi erken doğum riski için pruloton iğne vuruyrm artk sol da ağrıyor sağ salim doğursudk artk😂
Sarisoyezg Mom10 ayy allah yardımcımız olsun valla ağrıyı yaşayan bilir kendimi yalnız sanıyordum ama değilmişim 🥺
Yasevita Benim yataktan kalktıktan sonra belim sırtım çok ağrıyordu 16 haftalarımda. Hatta eşimin bel fıtığı için korsesi var onu takıyordum.Doktor kalsiyum eksikliğinden olur dedi. Şimdi 20. Haftamdayım o ağrılarım geçti çok şükür
Sarisoyezg Yasevita kalsiyum bende başladım bu hafta .. yatakta dönerken bile aynı ağrı var .. inşallah biter benimde 🥺
Yasevita Sarisoyezg yatakta dönerken kasıklarımda ağrı var. O hiç geçmedi ben de. Hamileliğimin başından beri kasıklarım ağrıyor. Yürürken, ayağımı kaldırırken. Onun çözümü nedir bilmiyorum. Doktor enfeksiyon olabilir demişti ama enfeksiyon çıkmadı
Sarisoyezg Yasevita aynı şikayetten ben geçen gün gittim .. bana çatı ağrısı dedi .. oda kalsiyuma bağlıymış aslında .. idrar yollarıma baktı temiz çıktı .. kanama olmadığı sürece ağrılar olur dedi bebek büyüyor kemikler gerneşiyor .. ❤️
Yasevita Sarisoyezg kalsiyum kullanıyorum ama o ağrı geçmedi ben de. Ne kadar zamandır var peki o ağrı sen de
Mom10 Sarisoyezg rabbim yardim etsin zor ama yeter ki yavrumuzun iyi oldugunu bilelim hepsi onun icin cekiliyor
Sumru Bende 18 haftalık hamileyim belim ve kalça kemiğim çok ağrıyor oturunca kalkmakta kalkınca oturmakta zorlanıyorum geve yatağa uzandığımdaaa ahlayarakkk vahlayarak uzanıp dönüyorum magnezyum da kullanıyorum ama ağrılarım arttı doğuma kadAr çekeceğiz heralde 🤦🏻♀️
Sarisoyezg Sumru öyle gibi görünüyor bol yoğurt peynir süt .. sütü de hiç sevmem 🙈 kıyamam allah yardımcımız olsun neyseki sonu güzel olacak inşallah 🙏🏻❤️
Sumru Sarisoyezg bende süt içemiyorum yoğurtta günde bir kase 😂aynen öyle miinoşlar sağlıklı olsunlar da biz ağrıyı çekeriz 😂
Sarisoyezg Yasevita daha 1 haftadır kullanıyorum benim kasık ağrılarım kesildi kalça ağrım geçmiyor 🤦🏻♀️🥺
Melodixxx Yasevita 22.haftadym ultrasyonla bakıyrdy rahmn kısa erkn doğum riskn var iğne yazacm 8.aya kdr kullncksn dedi