Sonunda banada nasip oldu burda doğum hikayemi paylaşmak allhin izniyle Pazartesi gunu sabah 7de esimi ise yolladiktan sora geri yattim yarim saat sora kasiklarimda agri hissetmeye basladim bi onceki gun gorumcemler iftarda bizdelerdi biaz ayakta kaldigim icin kasiklarima indi o yuzden agriyo dye dusundum karnimi yukari dogru cekerek masaj yaptim kasiklarimdan ciksin dye aradan bi saat gecti hala durmadi agrilar sora kalktim kayinvalidemler ev yaptiriyoruz suan oraya bakmaya gidicekti bana seslendi gidiyoruz biz dye bn geri cevirdim anne boyle boyle dye sora oda yalanci sancidir dun ayakta kaldin faln dedi bnm dusundugum gibi kendi annem memlekette bi yandanda o telefonda daha 10 gun var ayak agrisidir o faln dyo esime haber verdim bn yinede bnm sancim var haber bekle dye sora oglene dogru azaldi gibi oldu heralde geciyo dedim ama gecmedi devam etti neyse esim isten geldi faln hala devam ediyo hastaneye gidelim dedi bnde yok dur biazdaha dedim banyoya girdim dus almaya sora nişan geldigini fark ettim hemn ciktim kendi annemi aradim soyledim kaynanam yoktu evde sora annem aksma dogumun var anlasilan dedi sancini evde cek iyice dedi hastanede tek basina bi odada cekmektense dedi bnde oyle yaptim iftara kadr bekledim sora esim faln oruclarini actiktan sora gittik hastaneye acilden giris yaptik bni dogumhane katina goturduler tek basima esimler dogumhanenin kapisinda beklemisler bni alltan muayene etti ebe tamamen acilmis dogum basliyi dedi bn bi korktum heycan yaptim tabi alttan elini bi soktu ilk defa alltan muayene orda oldum cok acidi ondan korktum dogumhaneye aldilar sancin gelince ikin dedi bnde nasil ikincam dedim e bilmiyorum normalde isteksizce geliyomus galiba ikinma bnde gelmedi 😂 buyuk tuvaletini yap sakin cekinme dedi sora bnde sanci gelince oyle yaptim yok boyke bi aci sora bn basladim epidural yokmu baska bisey yapin bu aciyi durdurun dye yalvarmaya ebe bagiriyo ikin ikin dye dogum basladi iki ikin bitti dyo bn korkuyom cok acidi ikindim ama az az boyle sora bebegine bisey olmasini istemessin dimi faln dedi bn oyle diyince bi ikindim boyle iyice asagi geldigini hissettim ikincide yine kuvvetlice ikindim basi tamam uctaydi uncude artik bi kesti alttan beni bn bir bagirdim ayni sen anlat kara denizdeki nefesin dogurma sahnelerindeki gibi haykirdim 😂😂ama kesince cok acidi tam o andada esimi dogum katina almislar formlari doldurmasi icin dogum yaptigim odada onun form doldurdugu yerin az ilerisi kapisida yok perde cekili duymus son haykirisimi 😂neyse sora kestiyke bebegimin cikmasi bi oldu aldi koydu karnimin ustune sora temizlemek icin yan tarafima aldi hemsirenin ustune işedi bi guzel direk 😂sora gectiler bana dikis atmaya dogumun acisi viz gelir o dikisin acisinin yaninda aslinda dikmesi dgil dikerken gazli bezle kanini durdurmaya calisiyo dikcegi yeri gormek icin bi bastiriyo be vicdansiz az nazik ol 😂bagriyo bana ebe kalcani kaldirma ac bacagini dye baya ugrastirdim dikiste ama insan refleks olarak acidan sıçriyo birden ic dikisler cok zor oldu diktigim parca kopuyo bide orasi kanamaya basliyo dedi sora dikiste baya ugrasip bitirdiler ardindan dogum yaptigim yeri hemn temizleyip normal odaya cevirdiler oglumuda bnim yanimdan hic naska yere goturmediler ailemede vermediler bnm yanimda durdu hep sora kaynanami aldilar sadece dogum yaptigim odaya o geldi bni giydirdi faln sora normal servise aldilar 3 kilo 48 cm dogdu oglum o saglikli bn saglikli bi sekilde dogumun ertesi gunu geldik evimize normal dogum sizi biaz korkutabilir bnde korkuyodum ama korktugum kadrda aci cektigimi dusunmuyorum sizede eger bi engel yoksa normal dogumu tavsiye ederim daha cabuk toparlaniyosun bnm 5inci gun bugun dogum yapali dikislerim gecti bile nerdeyse guzelce pasumanini yapip temiz tutum ilik suyla sabunla yika enfeksiyon olmasin dedi cevremdekiler oylede yaptim batikonlada temizledim oyle dayanilmiycak bi acisi yokmus yani sandigim gibi tuvalete gidince cok yanar saniyodum ilkte biaz yandi ama soradan bi sıkıntı olmadi normal yani hersey neyse cok uzadi galiba bnm dogum hikayemde boyle oldu kizlar sormak istediginiz bisey varsa cevaplayabilirim 🌷🌷