Aysg159 Aylaaaa sma kullanıyorum çok memnun kaldım hiç gaz yapmadı ama evolviada çok güzel ben bulamadığım için sma almıştım gaz falan yapmayınca devam ettim
Aysg159 Sevendays onu duymadım hiç ama kendin kullandıkça anlarsın gaz yapıp yapmadığını bebekten bebeğe değişir
Aylaaaa Aysg159 Anladm canım saol annemde sma dedi ama bir sorayım dedim burdan da içerik bakımından nasıllar hangileri iyi diye
Sevendays Aysg159 gorumcem kizinda kullanmisti digerleri kabiz yapmisti bu cok iyi geldi keci sutlu icerikli tabiki her cocuk icin degisir herkes memnun kaldigini söylüyor
Aylaaaa begumseker Anne sütü gelmeden verilmesi için sordum. Hastanede isterlerse diye Çünkü Bi ameliyat geçirdim gelmeme gbi Bi ihtimal var yanımda bulundurmak zorundayım 🤷🏻♀️
Aysg159 Aylaaaa ben yeni Doğum yaptım sütüm yetmiyor mecburren mama veriyorsun doktor zaten anne sütü alsa bile 2 saatte bi verebilirsin diyor
Aysg159 Aylaaaa aynen çantana kesinlikle mama koy özelde Doğum yapacaksan mama veriyorlar ama kendi aldığın mamayı kullan ki alışsın hemen