Beyzasahin MelekAkgnr geliyormuş dün bi takipcim benimle aynı gidiyor akıntı sanıp umursamamış meğersem suyu sızıyormuş şuan hastanede nekadar tutabilirlerse bebeği tutacaklar ihmal edilmemeli kesinlikle
Islim123 MelekAkgnr benim akinti gibi geldi az az bacaklarıma süzuldu iç çamaşırını diane baldırına süzülüyorsa hafif şudur canım o
Hediye42 MelekAkgnr olabilir enfeksiyondan kaynaklanıyor genelde 😊bendede oluyor haftaya perşembe randevum var soyluycem doktora 😊
MelekAkgnr Beyzasahin ya oyle akmak yok bacaklarımdan falan ama ıc camasırım da ıslklık oluyor sureklı anlayamadım😳
damlanne MelekAkgnr canım benimde oluyor ama kokladığım zaman idrararım doktorum normal dedi baskı oluyor dedi bende 1 aydır bunu çekiyorum sadece geceleri 🤦🏻♀️
Beyzasahin MelekAkgnr canim takipcimdede akmamis akintiyla gelmis anlamamis bile 🤷🏻♀️ Sizinti diye azar azar gelince tabi zor anlasilir bilemedim valla. Eczanede pedler var özel sizintiysa renk degistiriyor haberin olsun olmadi ondan al bi bak
MelekAkgnr damlanne oyle olsun da 🙏🤭 gerçi 38 deyim ama yınede ınsan tedirgin oluyor gelirse anlayamam falan
Pinkyellow Okuyunca sevindim çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum canım tedirginim valla 6 gün önce kontrolüm vardı Dr suyu iyi dedi ama ben hala acaba Dr mu anlamadi kafasindayim korkular bitmiyor akıntı mi su mu nedir bu acaba 😟
Hediye42 Pinkyellow iyi dediyse iyidir bebeğinizi strese sokmayin çoğu kişide oluyor bu enfeksiyondan dolayı. Bebeğin suyu olsa daha farklı şeyler gözlemlerdiniz vücudunuzda iyi düşünün iyi olsun 😊
Pinkyellow Hediye42 haklısınız 😟 ama enfeksiyonum da yok normaldeki akinti daha sulu geliyor ama inşallah normaldir rabbim onları bize bağışlasın sağlıcakla 😊😊❤️