Ayseg1 Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 19 haftalık hamileyim göğüs ucumdan kötü kokulu Bi akıntı geliyor yani ne zaman dokunsam nemli gibi ve kötü kokuyor böyle Bi durumla karşılaşan varmı😣
123abc Ayseg1 yok canim ben yaşamadım ama bir doktoruna danis bence 19 hafta böyle bişey için sanki erken
Zeyno25-bykl Ayseg1 bende de oluyordu o sarı su gibi sıkıca geliyordu ama benim hamileligimin son haftalarindaydi Şen n için çok erken sen yinede ihmal etme bu doktora danışınız ilk gebeliginmi?
Ayseg1 123abc artık bayramdan sonra gidicem doktorada gidemiyorum virüs yüzünden çok kafama takıldı 🙁
Ayseg1 123abc devlet hastanesine gidiyordum kontrollere yani iletişim kurma şansım yok Malesef doktorumla biran önce gideyim mecbur sıkıntı çok 🙁
Ayseg1 Zeyno25-bykl ikinci gebeliğim bu hamileliğim apayrı geçiyor ilkinde hiç sorun yaşamadım Bi sabah bulantım vardı bunda bulantım tüm gün yeni yeni azalıyor bacaklarımda özel bölgemde varis çıktı çok ağrısı oluyo birde bu göğüslerimde kötü koku iyice mahvetti beni biran evvel gideyim doktora
Rumeysamutlu Ayseg1 sıvı gelmesi normal benimde 20 li haftalarda başladı gelmeye ama kokulu olması sıkıntı iltihaplı olabilir