Melissarden Merhaba kızlar 12 haftalik hamileyim ve en basindan beri agizimda sanki zehir varmis gibi hissediyorum yemek yerken yok ama sonra agzimin tadi cok bozuk sizinde oylemi acaba
Ebrdef Melissarden bende 9 haftalığım malesef öyle hiç geçmiyor sanki tükürük değilde zehir doluyor ağzım 😣
MinnieMouse Melissarden ilk 3 ay oyle oluyo canim. Benim de demir yalamis gibi bi tat vardi surekli 😅 sonradan geciyo. Bulantim kusmam olmadi ama agzimda kotu tat vardi ilk zamanlar
beriufuk Melissarden benmde öyle idi 16-20 hafta arası bir dönemde geçti şükür çok kötü birşeydi sürekli agzıma tatlı bişi atıyordm bos bırakamıyordm. Allah yardımcn olsn
Ebrdef Melissarden evet ağzım doluyor :( ilk hamileliğimde 14. haftaya kadar çektim bakalım bu ne kadar sürcek
sedasuzan Evet bende de var ama zamanla azalıyo sanki ilk zamanlar çok fazlaydı yediğim hiç biseyden tat almıyodum şimdi daha iyi
ozgeoz26 Bende herşeyden tiksindim hiç geçmeyeceğini düşünüp sürekli ağlıyordum. 3. Ayım bitti bir hafta sonra kurtuldum şükür. Şimdi 26. Haftadayım hala taze fasulye ve et yiyemiyorum ama ağzımda o tat kalmadı şükür 😊
Mrvteacher Ben de 9 haftalığım 2 haftadır o tat ağzımda var ama inşallah 3 ay bitince geçer doktora sordum hormonlardan kaynaklanıyor normaldir dedi.