Kizlar bnde herkes gibi burda herkesin hikayelerini okuyordum sira bana geldi. 37.haftamda cati muyanesine gittim normal doguma uygun oldugumu 2cm aciklik oldugunu soyledi doktor heran dogurabilirsin dedi . 2gun sonra suyum geldi muyaneye gittigimde yine ayni cm aciklik vardi suyun gelmesinden 12saat gecmemesi gerektigi icin hemen hastaneye yatisim yapildi . Bebek kanala girmemisti ama acikligim ve suyum gelmisti kanala yerlesmesi icin suni sanci verdiler 5saat dayanilmayacak bi agri degildi yani bana gore zaten regl agrilarim cok kotu olurdu kalkamazdim yabanci degildim agriya. Doktor 1saat daha bekleyelim kanala girmemis 3cm aciklik var dedi. Doktorun odadan cikmasinin ardindan bir agri girdi hayatimda o agriyi yasamadim belki nefesim kesildi hastanenin yataginin kollarini sokuyordum esimin kollarini mahvettm Hastaneyi ayaga kaldirdim sezeryana alin die beni . Sezeryana aldilar epidural oldum ordada bebegi zor cikartti doktor cok kasmisim kendimi Bebegimi bana gosterdi tum acilarim gecti bitti daha once hic yasamamisim megersem. Smdi evimdeyim sezeryandan kaynakli cok cekiyorum cok agrilarim var ayaklarim balon gibi oldu kalkamiorum 5gun oldu hala ayniyim. Yatamiyorum oturarak uyumaya calisiyorum ama olmuyor tabi . Agliyorum geceleri psikolojim bozuldu. Size tavsiyem normal dogumda sadece ozmn cekiyorsun ama sezeryanda agrilarin gunlerce suruyor. Planli sezeryan yapanlari gerckten yanlis yapiyorlar . Ben normal dogum icin ugrastim ugrasmadim demiycem bebek kanala girseydi 3tane ard arda dogururdun dedi doktor. Denemekte fayda var sezeryanla gerckten yarim oluyorsun. Normal dogumdan korkmamaniz icin Daha cok aci cekmemeniz icin yazdim yoksa dogum sekli ne olursa olsun annesin dunyadaki en muhtesem varliga sahipsin. smdi kucagimda melegim yanimdayken bile ozluyorum . Darisi bekleyenlerin basina bir avazda insallahhh 🐣🥰🥰🤲🤲