Adabkc Yeni dogan teni hassas oldugu ıcın kısa kolda hemen pişik olur et ete degerse o yusden ınce uzun kolllular tercıh edılmeli ve terler uzerınde kalırsa isilik olur o yuzden uzun ince terlerse kıyafetı terı ceksın 😉
DuyguY Benim kızımda temmuzun ilk yarısı kollarımızda olucak inşallah☺️Hiç kısa kollu almadım üşür diyip durdular ince uzun kollular aldım zıbın atletleri tişört kollu sadece.akraba geçen yaz doğum yaptı yeni doğdu diye evde cam bile açtırmıyorlardı Kıza .bebeği yıkarken kapıyı kapatıp UFO yakıyorlardı odada Ağustos sıcağında 🥵doğru mu sizce ya ev şimdiden hamam gibi dışarda temmuzda 36-38 derece hava olur camı açsam fırtına gibi rüzgar esmeyecek ya sonuçta oda ısısı 24 derece olsun yeter diyor çoğu okuduğum yerde.lohusalık sıcak ter ödem ben bayılırım herhalde sıcaktan🥵🥵
DuyguY Hayraz benimde 31 haftada şu3-4 gündür sıcaktan gece uyuyamıyorum ayaklarımın altı soba gibi yanıyor yıkıyorum buz koyuyorum kolonya sürüyorum ama yatınca yine aynı şeker değerim de çok normal niye olur ki böyle 🥵🥵
Hayraz DuyguY benim.seker yüksekti bir hafta böyle oldu uyuyamadım karaciğer emzimlerim yükseldi üç gece kaşındım el ayak göbek yanma hissetmiyordum geçmişti ilaç kullanıp değerleri düşürünce gene basladilar
Ayyucebanu Sudeninannesi benimde doğum temmuz sonu geçen sene kuzenim doğum yapmıştı temmuzda bebeğine kısa kollu giydirdiğinde kolları buz gibi oluyodu ama biz yanıyoduk bebekler vücüt ısısını ayarlayamıyor tek kat ince giydiririz uzun kollu aldım bende herşeyini bakarım evde çok sıcak olursa kısa kollu zıbınla durur
DuyguY __meczup__ benimde 30+5 ayaklarımın altı soba gibi yanıyor gece gündüz uyuyamıyorum 🥵buz kolonya soguk suyla yıkama hiç biri fayda etmedi
DuyguY Hayraz benim hepsi normal ama ayaklarımın altı gece gündüz her dakika yanıyor yediklerimizdenmidir nedir yemeklerin tuzunu da normalden az atıyorum bol su içiyorum ama değişen bişey olmadı bi süre böyle yaşamaya alışacağız herhalde 🥵
ecem_altin Valla şu günler temmuzu aratmıyor. Benim doğum pazartesi olcak nasipse, aynı kaygıları bende yaşıyorum bol bol müslin örtü aldım 40’ı çıkana kadar reflü yatağında yatırıcam, altına da üstüne de müslin sermeyi planlıyorum terlemesin diye..
ffckizannesi Yaa bence citcitli bodyler bile yeter gunduzleri ama aksamlari belki ince uzun kollulardan giydiririz bi de illa evde buyukler oluyo cam kapi aciliyo o yuzden ben aksamlari ya da ayatrken gece uzun kol gunduz de kisa kol kisa paca tulumlar aldm onlari ya da citcitli badyleri giydirmeyi düşünüyorum isilik filan olur cocuk sicaktan
DilekBodurr Sudeninannesi canım Yenidoğanlar çok üşür diyorlar ona o kadar sıcak gelmez diye düşünüyorum. Kendiniz ne giyiyorsanız bebeğe bi kat daha giydirin diye duymuştum. Ben de temmuzda doğum yapacağım nasipse
__meczup__ DuyguY bn yaptirmadim da acaba ondan mi yanıyor ayağım diye endiselendim doktor menopozda oldugunu düşün geçecek dedi
sakinim_tmm leyla25 kuş uçması az kalır sineğin kanadından kaparlar sinir oluyorum yaa 😠😠 anlamıyorum herşeye atlamasalar ölürler bu sıcakta kendilerine giydirmek lazım kat kat
Mehtap74 2 oğlumda Temmuz doğumlu 2 sinide hergün yıkadım bir hafta uzun kollu giydirdim sonra kısa kollu pijamasız giydirdim uyurken üstüne ince battaniye kullandım
Edizim06 Sudeninannesi canım bende Temmuz bası Dogum yapıcm bır kaç tane yazlık tulum aldım ben baya ınce dışarı da öyle gıydırırm sanırm çünkü coook sıcak evde de zıbınla durmasında sakınca yok bence ☺️ Ayaklarını yerız doya doya
Merdgn Sudeninannesi Onların alışmaları 1-1.5 ayı alıyor canım ya kat kat değil ama tek kat uzun kollu giydirmek gerekiyor yine de maalesef ama ben de düşünüyorum çocuğu mahveder miyim diye 😂 Ağustos başı olacak inşallah doğumum. Ama hep uzun kollu ince aldım..
Minnak_annesi34 Merdgn o bile fazla yazın ortası kısa kol giymesi daha makbul o kadar ince giydirdim yinede ara ara isilik oldu hiç uzun kol.giymedi doğusunda
RuzgarsMommy Ay valla cok giydirmeyin siz üşümüyorsaniz cocuk da üşümez merak etmeyin bence cit citli kolsuz zibinla kisa kolluyla birakin evde muslin örtün yeter. Pişik olmasin iisilik olmasın