Busradonmezus Saribebek kirpik birbirine karışıyor batıl inanç dedim ama benim de oyle olduydu yüzüme de parlaklık gelmişti
Rabia95 Saribebek ben nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama kaynanam şıp diye anladı 🤷🏻♀️ Kendisi 9 çocuk doğurmuş, 11 tane de torunu var heralde tecrübeden anladı 😂 güzelleştin falan demişti
mlsmrtgl Saribebek Benimde yüzüm parlamıştı ama anlamamıştım kullandığım ürünlerden sanmıştım ama değilmiş
Deletedmom021 Saribebek ben ilk evlednigim zaman adetim gecikmişti kaynanam aç göğsüne bakicam demisti 😂açmamıştım zaten hamile de degildim🤷🤨
Miniksusam93mr Deletedmom021 ay bana ac bakaym ddi cinsiyet icin soyledi neymis rengnden bilirmis. Eltiminkine bakmis .ben de acmadm tabi ki
bilaloguzunannesi Saribebek benim de yengem bana demişti kaşların kıvrılmış hamilesin diye test yaptım hamile oldugumu öğrendim
HtcGB Benim bir komşum yüzün açılmış alnın genişlemiş sen kesin hamilesin dedi.Bir tanıdık da yüzün solmuş hamilesin demişti. Haberleri yoktu ama hamileydim.😊Nasıl anlıyorlar bilmem.😬
Deletedmom021 Miniksusam93mr zaten çok merakli oluyorlar vücudumuza herkesle aynı iste neyi merak ediyorsun 2 tane göğüs iste🤦😂
Deletedmom021 tugce0606 of bende geçen aynaya dikkatli baktım salak gibiyim😂😂😂ya çok cirkinleşmisim 😅