nur_nurr Kızlar 21 haftalık hamileyim sabahtan beri 2 defa iç çamaşırı degistirdim altıma kaçırmış gibi ıslak oluyor öyle sızıntı da hissetmiyorum. Acaba terledigim için mi Böyle oldu yoksa su mu sızıyor? Korktum 😌
Beyzasahin nur_nurr ezcaneden özel ped var canım su sızıyorsa renk değiştiriyor bence ondan aldır eşine ve tak bi bak değişirse rengi hastaneye git önemli bi konu
Zuhal1 nur_nurr benim oldu canım söylemesi ayıp pantolonuma kadar geçti.Birde misafirlikteydim enfeksiyon olduğu anlaşıldı mantar maalesef 🥴
nur_nurr Beyzasahin aminyom sıvısı falan mı sızıyor diye düşündüm Allah korusun neler gördüm burda çocuk susuz kalıyor falan çok korktum 🤦♀️
Kardelenyigit Akıntınla beraber geliyorsa korkma kuzu enfeksiyondur benim öyle oluyor yani akıntıyla beraber su gibi geliyor ama eğer akıntı yoksa sıkıntı doktorunla konuş mutlaka
nur_nurr Kardelenyigit beyaz akıntı oluyor ama ıslaklık baya oluyor bugün böyle oldu öncesinde bisey yoktu ki
Melodixxx nur_nurr hmm o zmn elndn geldğince dinlenmeye çalş artmazsa ve sancı fln olmazsa bir sorun yoktur zaten kendini dinler ona göre hareket edersn
melis_duru nur_nurr akıntı olabilir, renksiz ve kokusuzsa sıkıntı yok, günlük ped kullanırsanız rahat edersiniz
Mom10 melis_duru benimde oyle oluyor boyle beyaz akiyor yani ic camasimra goruyorum insAllah akintidir
melis_duru Mom10 benim de öyleydi, günde birkaç kez günlük ped değiştiriyordum, hiç sıkıntı olmadı, zaten rutin doktor muayenesinde doktor eğer suyunuzda azalma gibi bir şeyden bahsetmiyorsa normal bir akıntıdır, çoğu hamilelikte oluyor
tugbats nur_nurr benimde aynı durum oluyor sebebini bilmiyorum ama dün doktora gittiğimde bebeğin suyu gayet iyi demiçti
Kubrayy Dilara_slm hayır renkli değil şeffaf ,bazen içinde progestan parçaları oluyor ,çamaşırımın ortasını iyice ıslatarak geldiği de oldu,doktora gittim baktı progestandan da olur dedi bebeğin suyu iyiydi 20 haftalığım ben sürekli nemli oluyo zaten çamaşırım