Ygmroglcn Kızlar 36+5 haftalık hamişim regli sancıları gibi ağrılarım var dünden beri düzensiz ama birde bebeğim toplanıyor bir yere ayriyetten affınıza sığınarak ishalim doğum belirtisi midir ? Doktorumada yazdım bekliyorum su veya nişanım gelmedi🙏🏻
Wonderanne Ygmroglcn sancıları takip et düzene girecek mi bakalım ishal normalde doğum belirtisi ama sancı da önemli
Selocaann Ygmroglcn Ygmroglcn geçen hafta bende de aynı durum olmuştu 2 saat dayanamadım doktoruma ulaştım. Doktorum acilen gel dedi erken doğum olabilir diye. Açıklığa baktılar Nst ye girdim serum verdiler tekrar nst ye girdim. 34 haftalıktim. Düzensiz sancılar bebek kendini hazırlıyor demişti. Ama sizin dünden beri diyorsunuz. Birsy diyemiycem:)
rodin123 Ygmroglcn Doğumun yakın kontrollü kal sancıları tahmini Doğum süresinin öncesi olabilir kızım 20 sinden sonra bekleniyordu 1 den sonra sancılarım oldu 1 cm acılma gördüler o hafta geçmedi dogurdum 9 unda kızım doğdu sezeryan la doğurdum oda ayrı bi sorun tabi
Ygmroglcn Wonderanne sağol canım benim yani bazen 30 dakikada bazen daha sık birde böyle büyük tuvaletim varmış gibi sürekli burda hep okuyordum mesela yatarkende devam ediyor dinlenince geçmiyor
Wonderanne Ygmroglcn düzene girerse hastaneye git dinlenince geçmiyor diyorsun duşa gir birde belki suyla geçer
Ygmroglcn Selocaann ay böyle diyince hem heyecan hem panik oldum😇sağlıkla gelsin hepimizin bebişi bakalım bize ne diyecek
Selocaann Ygmroglcn Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah😇Doktorunuz dönüş yapmazsa arayin bence yada hastaneye ulaşın derim 😀
Ygmroglcn rodin123 ayy inşallahh geleceği varsada sağlıkla gelsin kendimde hemşireyim ama böyle durumlarda insan tecrübelilerden duymak istiyor çok teşekkür ederim 🙏🏻