Happybsrn mlsmrtgl bi arkadaş vardı heray bi belirti arardı hep hüsran sonra hamile kaldı noldu belirti varmıymış dedim yok dedi😂😂😂 adet günü kan test negatif idrar pozitif bi hafta geçti kanda çıktı hamile .. düşün önce idrar pozitif verdi😒😒🤔
Anneolmayahasret mlsmrtgl canm sen kurtaj olali kac gun oldu acaba bende oldum kurtaj hala adet olmadimda merak ettim.. kirtajdan sonra ilk adetinimi bekliyosun
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Benim 11 idi midem bulanıyor dünden beri bugun regli günüm inşallah olmam🤦♀️
Happybsrn mlsmrtgl 14.30 gibi canım hayırlısı olsun 🙏 ne yapalım elden bişey gelmiyo keşke hamile kalabilsek hemn.önümüzdeki sürece bakcaz
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Kuzum eşim yarın çalışıyor aldırcam eczaneden normal mı aldırsam erken gebelik testi mi bilemedim🤷♀️
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Erken gebelik testi 19 mayısta akşam yatmadan önce ki idrarın ile yaptım negatif verdi
Fasulyemibeklerken Happybsrn Ben yakın Bi zamanda kalacağınızı düşünüyorum 1000 adet ihlas suresini okuyun ve niyet edin 🙏
mlsmrtgl Fasulyemibeklerken geçmiş üstünden biraz canım ki sen yaptığın zaman yumurta yeni döllenmişti r . 6 gün sonunda yumurta dölleniyor 7. Günü vücut hcg salgılıyor .
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Bilmıyprum cnm ilk gebeliğim ovulasyon testini bile ben daha yeni öğrendim😁😁