mlsmrtgl Happybsrn bayramdan sonra kan versem mi yoksa çok mu erken belirtim filan yok ama merak ediyorum .
Happybsrn mlsmrtgl aynen erken olur yumurtalamanın ilk gününden say en az 11 gün olsun ben bakıyorum millet en az 11 en çok 17
mlsmrtgl Happybsrn inşallah bekleyebilirim o kadar 😂😂😂 olmadı cuma günü veririm ya 15 gün olmuş olacak ama eve gider gitmez ilk işim ovülasyon testi yapmak olacak 😂
reyhan25 Merhabalar benimde son adetim 25 nisan normalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadım ve hic bir belirtimde yok icim icime sıgmıyo meraktan ölüyorum
reyhan25 mlsmrtgl evet yumurta takibi yaptım kendimde saglıkcıyım ama insan yinede engel olamıyo bildigi seylere 14 unde catladı iliski oldu ama bilmiyorum kanda cıkarmı bayramdan sonraya kadar olmazsa baktırıcam
mlsmrtgl reyhan25 bende de 15 inde yumurtlama vardı bende de belirti yok benimde bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım . Ne regl belirtim var ne de gebelik 🙄
Happybsrn mlsmrtgl ayyyyyyy tam üstüne bastın ayağını çek 😟😟😟😟😟😟😀😀😀😀 hem de nasıl yıldım .. diyorum ya geçen ki çalışmalar boşa gitti galiba 😀 şimdi bn bu 4 günü değerlendirecem inşallah 🙏
Mamyr Ya bende bu ay iki yumurtlama gördüm biri tutar inşallah bendede akıntı oluyo regli olcakmisim gibi agrım var
reyhan25 mlsmrtgl aynen benimde ne regl belirtim var ne gebelik belirtisi artık burda okuyunca rahatlıyorum biraz stresten beklemekte gecmiyor allahın izniyle hepimiz şu güzel haberi alsak
mlsmrtgl Happybsrn hahahha eşim benimle dalga geçiyordu artık bide Ramazan duş almak zor geliyor insana 😂