Happybsrn mlsmrtgl ne düşünüyorum biliyor musun eğer ben ikinci kez yumurtalama yaşıyorsam demek ki diğeri çok büyümeden çatladı 😟 çünkü bi kaç yumurtaya yönelince istenilen verim olmayabilir böyle bişey duymuştum sanki 🤔🤔
mlsmrtgl Happybsrn öyle düşünme belki gebeliktir ? Bilmiyoruz ki ama yarın bence yeniden yap koyulaşacak mı bi bak
Semanur27-K mlsmrtgl testim bitti kuzum çalıştığım için eczane zor bul cam bayram arifesi girdi araya an bugünleri dsgerlendireyim mi sence bilmiyom
mlsmrtgl Semanur27-K internetten isteseydin keşke bitmesine yakın canım ben internetten aldım hep . İki güne bir ilişki olarak değerlendir
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl benim karnım gurul gurul.. Soğuk mu var içimde anlamadım inşallah hasta olmam bu stresle adetimde etkilenir zaten olacağı yoksa da ama napıym içten geliyo 🙄😊
Dlndmr mlsmrtgl etkiler canım tutmayan yumurta 14 gün sonra atılıyor. Tutmuşsa da 14 gün sonra gebeliği öğreniyorsun
mlsmrtgl Fasulyemibeklerken benim normalde bugün olmam gerekiyor 😂 ama hiç mi bi insanın belirtisi olmaz 😂