Semra1990 selen8sefam Ben et de severim tavuk da normalde. Ama tavuk yemekleri cok Severdim. Simdi et yine seviyorum hatta daha fazla. Ve tavuk dan nefret ediyorum bildiniz kokusu goruntusu olsun gormek istemiyorum. Gercekten hamilelik cok ama cok ilgili bir duygu. Birde soyle bir sorunum var et harici hic birseyin tadinu alamiyorum ne yersem yiyim. cok farkli birsey suan yasadimiz hepimizin Ben cok fazla sikayet etmek de istemiyorum duzelcez Elbet ama suan iste hormonlardan dolayi boyleyiz : ))) suan daha basindayim ve burda gormus gecirmis hamileler oldugu icin bilgide edinmek hosuma gidiyo birde tek olmadimi gorunce 🤗😋
Semra1990 Kubar aynen hic sormayin ya diyorlar zaten her gun istiyorsun diye nasil dayancak dogurana kadar 🙊😂
deletedmom02 Ben vejeteryanım zaten o yüzden et çekmez canım 🙂 hamile olmadan deli gibi çikolata istiyordum, hamile olunca tiskindim tatlıdan ama oğlum olacak 🙂
Sinemce Semra1990 Merhaba aynı belirtiler bende de vardı.Canım et ürünleri ve peynir çekiyordu🤗🤗Şuan 31 haftalığız oğlum oluyor💙👶🏻🙏🏻
Bernazumra Semra1990 aynı sen gibiyim bende çikolata hastasiydim tiksindim resmen çikolatadan hep ekşi yemek istiyorum ve oğluşumuz olucak 💙💙
Yusufemirinannesi Semra1990 bu kiz erkek işini anneler iyice abarttı biraz sabırlı olsanız öğreneceksiniz batıl şeylerle uğraşmayın derim kimi et yer kızı olur kimi oğlu değişik!
Semra1990 Yusufemirinannesi o konuda haklisiniz bilemeyiz ama iste diger annelerle ortak birsey pAylasiyoruz heycan olsun diye. Zaten doctor soylicek burda ki onerilere gore gitmicez ☺
GlahBilgiliPelit Semra1990 çok enterasandır ilk aşerdiğim şey ama gerçekten ağzımda o tadı hissetmiştim kışın ortasında limonlu dondurmaydı🙂))))) ve kızçem geliyo 🙂 ama bu arada cokta tatlı yedim ama gerçekten en istediğim limonlu dondurmaydı 🙂)
Aysenurtsr Semra1990 surekli eksi aserdim, kavanoz kavanoz tursu yedim. Oglum olucak insallah🙂 ne yiyip ne yemediginizle Alakasi yok cinsiyetin. Allah ne nasip etmisse o oluyor 🤗